dijous, 26 d’abril de 2007

DECÀLEG DEL PROGRE - DECALOGO DEL PROGRE

DECÀLEG DEL PROGRE - DECALOGO DEL PROGRE

Cap el pensament únic progre (PUP)!

1. El primer manament és el REBUIG DELS VALORS MORALS TRADICIONALS I LA TRADICIÓ MATEIXA. (Aquesta oposició obssesiva a tot allò que es tradicional ha estat titllat per alguns psiquiatres com un "desordre mental".)

2. Posa en questió la FAMÍLIA TRADICIONAL; considera indiscutible anomenar matrimoni a la unió home-home o dona-dona i li semblen bé les "famílies" grupals , monoparentals, etc.

3. Defensa la caducació i "superació" de L'ART CLÀSSIC i l'academicisme.

4. Menysprea el sentiment de pertanyença a un país i el concepte de PÀTRIA.

5. No sols defensa obrir les portes a la IMMIGRACIÓ, sinó que veu LA BARREJA DE RACES com un ideal a assolir. Hi han grups que ja no només defensen el mestissatge sinó "una Barcelona bastarda".

6. Advoca per la generalització del SEXE "LLIURE" , l'HOMOSEXUALITAT i la PROSTITUCIÓ. Davant una relació sexual amb una persona afectada per la SIDA aconsella el condó, no pas l'abstinència. Considera el control de l'instint sexual com una repressió absurda.


7. Veneració per "la ciència". No es planteja problemes ètics davant ELS EXPERIMENTS AMB EL SER HUMÁ manipulant el nucli cel.lular.

8. Defensa la llibertat de circulació i venda de totes les DROGUES.

9. Nega o minimitza la INSEGURETAT CIUTADANA. Considera al DELINQÜENT de carrer víctima d'un sistema social injust. Al delinquent de corbata el considera un delinqüent. Diu que abans es delinquia més però no es deia.

10. I com a punt més important i nexe d'unió entre totes les families progres: el combat -amb calúmnies si cal- a LA RELIGIÓ i en especial a l'Església católica, com no podia ser d'altra manera, ja que és l'últim reducte de saviesa i moralitat.

Enfront això: PATRIA, FIDES, AMOR
-------------------------------------------------------------------------------------------------

El PUP, pel seu contingut hedonista i materialista es l'aliat imprescindible del sistema neoliberal i consumista.

-El PUP extén els seus tentacles en el món de l'ensenyament, les arts, l'Església, els mass media, etc.
La consecuència es l'evident degradació ètica, estètica i moral de la societat .

- Lluitem també nosaltres amb beligerància, intel.ligència i valentia en la defensa dels valors tradicionals de la nostra societat enfront l'ofensiva que ens vol diluir.

Nota.- Si us identifiqueu en dos o més punts del decàleg busqueu ajuda.

Vule vu le passer si vous ple, ce soir?
Pafiam.blogspot.com


DECALOGO DEL PROGRE - en castellano


Hacia el pensamiento único progre (PUP)!

1. El primer mandato es el RECHAZO DE LOS VALORES MORALES TRADICIONALES Y LA TRADICIÓN MISMA. (Esta oposición obssesiva a todo aquello que se tradicional ha sido tildado por algunos psiquiatras como un "desorden mental".)

2. Pone en cuestión la FAMILIA TRADICIONAL; considera indiscutible denominar matrimonio a la unión hombre-hombre o mujer-mujer y le parecen bien las "familias" grupales , monoparentales, etc.

3. Defiende la caducación y "superación" del ARTE CLÁSICO y el academicismo.

4. Desprecia el sentimiento de pertenéncia a un país y el concepto de PATRIA.

5. No sólo defiende abrir las puertas a la INMIGRACIÓN, sino que ve LA MEZCLA DE RAZAS como un ideal a lograr. han grupos que ya no sólo defienden el mestizaje sino "una Barcelona bastarda".

6. Aboga por la generalización del SEXO "LIBRE" , la HOMOSEXUALIDAD y la PROSTITUCIÓN. Ante una relación sexual con una persona afectada por el SIDA aconseja el condón, no la abstinencia. Considera el control del instinto sexual como una represión absurda.

7. Veneració por "la ciencia". No se plantea problemas éticos ante LOS EXPERIMENTOS CON EL SER HUMANO manipulando la célula

8. Defiende la libertad de circulación y venta de todas las DROGAS.

9. Niega o minimiza la INSEGURIDAD CIUDADANA. Considera al DELINCUENTE de calle víctima de un sistema social injusto. Al delincuente de corbata lo considera un delincuente. Dice que antes se delinquía más pero no se decía.

10. Y como punto más importante y nexo de unión entre todas las families progres: el combate -con calumnias si hace falta- a LA RELIGIÓN y en especial a la Iglesia católica, como no podía ser de otra manera, puesto que es el último reducto de sabiduría y moralidad.

Enfrente a esto: PATRIA, FIDES, AMOR ------------------------------------------------------------------------------------------------- El PUP, por su contenido hedonista y materialista se el aliado imprescindible del sistema neoliberal y consumista. -El PUP extén sus tentacles en el mundo de la enseñanza, las artes, la Iglesia, los mass media, etc. La consecuència se la evidente degradación ética, estética y moral de la sociedad . - Luchamos también nosotros con beligerància, intel.ligència y valentía en la defensa de los valores tradicionales de nuestra sociedad enfront la ofensiva que nos quiere diluir. -------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota.- Si os identificáis en dos o más puntos del decálogo buscad ayuda.


Vule vu le passer si vous ple, ce soir?

Pafiam.blogspot.com

7 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

visca la demagogia barata!

Pafiam ha dit...

Just. Una altra tret progre és qualificar de demagògic o fatxa allò que no és progre.
De totes maneres estaria encantat de sentir una defensa de la progresia per part teva.

Anònim ha dit...

alsa manela!

decàleg del carca:

1. No sé comptar

Toni ha dit...

[9] Escrit per: Toni - Dimarts, 15 de maig de 2007 23:30

Interessantíssim decàleg del Pijoprogre Barceloní, si senyor... És obvi que hi ha un problema d'immigració a Catalunya i a Europa en general. Mentre a Europa ja fa anys que ho han experimentat i mitja Europa està votant per polítiques que afrontin una mica més la realitat (tan negada pels pijoprogres i ecosocialistes), doncs bé, aquí seguim lligats a un etern socialisme a Barcelona que està més que esgotat. Ja són 28 anys de govern socialista a Barcelona. Per quan una renovació?... De moment impossible, Hereus&Co seguiran al poder i la gent seguirà votant sociata fins que la evidència es faci tan gran ( pujada brutal de l'atur, baixada abismal de l'economia, situació de violencia estil Johannesburg o Caracas...), que sigui una evidència esfereidora. Fins llavors seguirem tenint sociata forever. Tant se val que Alemanya hagi girat cap a Merkel, tant se val que Franca hagi girat cap a Sarkozy, tant se val que a la majoria de països de l'est fugin dels sociates com gat escaldat de galleda d'aigua o tant se val que un "socialista" molt a la dreta dels nostres pijoprogres com el senyor Blair, ho tingui complicat per a que el seu successor guanyi les properes eleccions, enfront del seu rival conservador. Tan se val, nosaltres som mes llestos. Països amb 2 i 3 generacions d'immigracio en saben menys que nosaltres i la nostra pijoprogresia. Però de tot, el que més em molesta, és l'abonament fanàtic, la obsessió freudiana, la fòbia, gairebé el perenne i tan profundíssimament arrelat odi dels pijoprogres cap a opcions menys esquerroses. Qué s'ha de tenir a l'ànima per a seguir obsessionat 28 anys amb la mateixa gent? Perquè no hi ha canvi? De vegades crec que a Catalunya el que li cal és una forta sacsejada, malgrat ens dolgui, per que la gent surti de la narcolèpsia permanent. Sigui en forma de atur del 20%, pujada dels interessos de les hipoteques al 15%, o be augment dels assassinats i segrestos del 1000%... És clar que ningú amb dos dits de front desitja res d'això per al seu pais, i en el fons no ho desitjo. Però com a minim, que ningún pijoprogre amb piset al carrer Tuset i casa a Llafranc em dingui llicons de res. Ja n'estic fins als ous.

L'home tranquil ha dit...

Tens raó, necessito ajuda per estar d'acord amb el decàleg!

Ana Mª Leyva ha dit...

Le sigo desde su comentario en Religión en Libertad al respecto de la Madre Maravillas. Allí estuvo usted atinado pero en sú decálogo simplemente genial.
Felicidades

Progre ha dit...

Segurament es pot ser una mica més tonto. Però caldria molt d'esforç.