dimarts, 20 de maig del 2008

DON'T COME TO CATALONIA! YOU ARE NOT WELCOME

TO THE TOURISTS AND NO TOURISTS:

CATALAN PEOPLE LOVE AT WHOLE WORLD, BUT I LOVE BEST IF YOU STAY AT HOME OR IF YOU GO TO OTHERS BEAUTIFUL PLACES FOR HOLIDAYS OR FOR LIVING.

YOU SHALL FIND HERE A DRY, CROWDED, ROUGH AND EXPENSIVE COUNTRY, WITH INSANE AIR, WATERS AND SAND UNDER A DANGEREOUS SUN. PLENTY OF CEMENT AND CARS. WITH BAD HUMOUROUS WAITERS, FULL OF PICKPOCKETS, BURGLARS AND GYPSIES, HOOLIGANS, GARLIC EVERYWHERE, AND BAD WINE AND FOOD IN TOURIST PLACES. A LAND WITH NO LAW. THESE ARE NOT LIES.

IF YOU COME FOR HOLIDAYS, THINGS WILL GO WORSE, AND IF YOU COME FOR LIVING YOU NEED TO LEARN THE DIFFICULT AND UNUSEFUL CATALAN.

AND YOUR MONEY HELPS TO KEEP CATALONIA COLONIZED!

HELP US ! PLEASE DON'T COME TO CATALONIA!

Catalonia is -cap de suro- the region where the Costa Brava is, and the land where you believe typical the sangria, paela, flamenco, toros. There are the Rambles full of mexican hats.

FES-HO CÓRRER! PÁSALO! SEND IT!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ara és l'hora


Fins els pebrots de ser el pixadero d'Europa i que mig món es vingui a cagar a casa nostra; que no ens puguem banyar ni gaudir les plages tranquils; que s'hagi destrossat el nostre paisatge per quatre duros, dels que ens en foten tres. Farts de no poder passejar tranquils per ciutat i que els preus es posin impossibles a l'estiu, sobretot a la costa. I fàstic que sobre aquestes bases podrides del turisme massificat de quarta s'aguanti el país. Us imagineu les platges buides de guiris?

Si no entren divises i ens tornem "pobres" ja vindran a arreglar-ho els de Madrid, com ho fan a Andalusia, que viuen cent vegades millor amb la caritat del nord. Han esdevingut un país amb un entorn més agradable i un paisatge preservat. I sense fotre puto cop. Seria el moment que Espanya ens tornés -s'hi veiés obligada si no vinguessin turistes- el deute històric. Hi guanyariem per partida doble: No turistes, més tranquils, a sobre l'Espanya sol.lidària ens abocaria calers -sense fotre brot- i això de retruc faria encarar d'una vegada la solució a la situació d'expoli que vivim. S'ha entès que no hem de patir per la situació laboral que això provocaria? Primer perquè Espanya ja ajudaria, però segon perquè de treballadors d'hosteleria de catalans només n'hi han només dos o tres.

I dels turistes que es queden: fan baixar els salaris; gràcies a la necessitat que tenen d'habitatge els pisos han multiplicat el preu; les ciutats es tornen cada dia més denses, i no dic que provoquin la major part de la delinqüencia i problemes d'incivisme perquè em dirien racista, si cas ho diria.


Alguna cosa a dir? no? DONCS PASSA-HO!

Avui em sento una mica megalòman i penso que això podia ser l'espurna que podria desencallar la situació, -colonial?-. Probem-ho? El país està a les últimes, en tots els aspectes, a la vista de qualsevol persona amb un mínim de senderi.

No ens queda gaire per tocar fons i quedar-hi enganxats.

COMENÇA LA CAMPANYA!

PER LA DIGNITAT I L'HIGIENE DE CATALUNYA!
I per les peles que ens foten.

ESCAMPA-HO!

Cadascú que se les empesqui per fer-ho córrer, els catalans sóm creatius, sóm un país amb imaginació, encara no ho hem perdut tot, encara tinc fe en el nostre geni català.



20 comentaris:

Anònim ha dit...

No ets l'únic que creu que amb una gran crisi econòmica Catalunya es podria desfer de tots aquells que creuen que Catalunya "es un sitio".
A vore si tornen a emigrar i es buida el país dels que no són catalans i ni ho volen ser.

Anònim ha dit...

Turistes go home! XD

Anònim ha dit...

Noctas
Tot i estar bastant d'acord amb el que dius, us recordo que els turistes són una font d'ingressos important pel pais., i catalunya no n'és la excepció.

Anònim ha dit...

El turisme no és el problema.
El problma es el ex-patriat, a soud de corporació estatal que posen seu a Barcelona i venen durant tres o cuatre anys a destrossar la ciutat.
Cada cop són més.
Fan comunitats. Se'n riuen dels espanyols, no fan distincions entre catalans i no-catalans, em temo.
I apujen el preu de les coses que si ho comparen, son molt més barates que a casa seva. I ens fan més pobres als indígenes una mica más cada dia.

Com a iniciativa freak està bé, però..., de veritat vols lluitar contra la globalització?
I tu et dius anti-progre? Sembles un d'ells.

Anònim ha dit...

Catalonia delenda est.
És una máxima dels espanyolistes!
Han posat a la venda Catalunya i la promocionen al nord d'Europa i a Sudamérica.

Als nordeuropeus els posen totes les facilitats per a venir a fer carrera als seus joves que volen divertir-se en una ciutat de grau mig. Abans de convertir-se en sèniors per anar a lluitar a London o a NY.

Als Sudamericans els enganyen una vegada més i els diuen que si venen a Cataluña els regalarán un tros de terra de la república baratária. Ja s'ocuparàn de treure els catalans que molesten. Ah! Cataluña, quin gran país sino tingués catalans!
Substituirán els 3.5 milions de catalanoparalnats conscienciats per 3.5 milinons d'esclaus sudamericans. Y als nacionalistes els posarán a una reserva com als Siouxxxxx.

Anònim ha dit...

En principi Noctas em creia que no m'havies entès o jo no explicat bé. Ara penso que essent intel.ligent com ets la raó que ens recordis això tan obvi que dius és perquè deus tenir algun interés en el ram. I t'entenc perfectament i respecto. Però ara estem parlant de salvar el país, i això exigirà sacrificis per a tots, però calen.

Anònim ha dit...

Mare meva!
Ja estàs segur que això funcionaria?

Que no vinguin turistes --> ens tornem més pobres i les platges es buiden --> tot i que siguem pobres podem anar a dormir a la platja perquè no hi ha guiris; esdevenim una càrrega per a Madrid --> independència.

Ostres, sí! I als partits mai se'ls ha acudit una idea tan efectiva? Ets el profeta de Catalunya.

Anònim ha dit...

STARK, HO HAS EXPLICAT MOLT MILLOR QUE JO! Menys mal que s'enten, ara més clar,ara ho entendrà millor el Noctas i els que això els sona boig. No sé si soc el profeta de Catalunya però si ho fos t'anomenaria -amb el Lycaon i Creuat i altres amics- un dels meus apòstols!

Lycaon ha dit...

La veritat és que essent el motor econòmic d'Espanya hem pagat amb la nostra suor coses tan increïbles com la manutenció de la meitat d'Espanya, la guàrdia civil, l'exèrcit espanyol, la promoció de la cultura espanyola i la persecució i discriminació (encara avui) de la nostra. Som idiotes o què? Tens raó, Pafiam, val més engegar-ho tot la merda...Si els guiris volen festa i alcohol, que es busquin un altre país.

Anònim ha dit...

Hola Pafiam, només un petit consell: revisa el subtítol del bloc, la falta d'ortografia fa mal als ulls.
Z

Anònim ha dit...

No siguis pervers ni pequis de supèrbia, últim-anònim, a 'Pafiam' tot té una raó de ser, fins i tot les faltes d'ortografia!

Oi?


g.

Pafiam ha dit...

Gràcies a tots. Tard o d'hora, no només nosaltres, que sóm murris, sinó qualsevol, veurà que per recuperar el què és nostre no serveix de res anar amb el cistellet a Madrid ni fotre bombes com els vascos. S'els ha de burxar pel cantó de l'acció directa en l'aspecte econòmic. La llavor ja està llençada.
En el manifest en anglès ja dic que el català és molt difícil, a part per acollonir-los, perquè és cert.Efectivament Stark no sóc jo que he errat, sinó el Pompeu dictant una norma tan absurda. Gràcies però Z i t'ho agraeixo també amb un consell, no és bloc, és blog :)

Pafiam ha dit...

Ah, recordem-ho, els drets -quan afecten els privilegis d'altres- no vénen donats, es conquereixen.

Anònim ha dit...

Veig que has corregit el subtítol. Posats a vetllar per la salut dels ulls del ciutadà Z, i no per cap altre motiu, et proposaria que escriguessis “tant sols” sense t.

D’altra banda, buscant-hi la relació amb el post, tinc en compte que seguir les directrius de la nostra preuada llengua i ser estrictes (fins i tot repel•lents) a l’hora d’aplicar-les és un aspecte que tu apuntes per defugir els turistes. I com diria el profeta Pafiam, això és avui per avui l’objectiu més important de la catalanitat. A mi, personalment, la maniobra en si em fa una por que no us la podeu ni imaginar.

Salut!
g.

Donaire ha dit...

Feia anys que no llegia un escrit tan carregat de ximpleries, de tòpics i, especialment, de sentit de superioritat. La síndrome "IATYAT": I am a traveller, you are a tourist. El cert és que fins i tot el Dr. Livingstone és un turista i, per cert, molt més nociu que la família Ulises a Benidorm.

Anònim ha dit...

ALTO LES SEQUES! FERMS! HA ESCRIT UN PARLAMENTARI!

No m'hagués importat J. Antonio que haguessis fet propaganda del teu llibre, que aborda un tema interessant. Saps quin percentatge de turistes de Lloret van a un museu? Reventarien els museus! Suposo que com a geògraf la destrucció villana de la costa et fa patir no? Sinó ja podem plegar. A mi els polítics de qualsevol signe no em desperten passsions, però no deixa de fer-me il.lusió que un parlamentari s'adressi a mi, ni que sigui per manifestar que li mola que mig món vingui a cagar a casa nostra. -I una part a vomitar, m'oblidava.- Això sí que és més que una ximpleria. Espero que igual que al PSC la meva crida hagi arri bat als patriotes d'ERC. És bromaaaa!
T'hauria dit que a part de dir que dic ximpleries, i de dir que dos milions de families Ulises no fan mal, ens haguessis dit que falla en el meu plantejament, però siguent polític no cal.Gràcies però per participar.

Donaire ha dit...

Ja que has fet autopublicitat del teu blog en el meu, deixa'm que jo faci el mateix. Així m'estalvio de cansar-te amb un argument que ja he fet en una altra ocasió. Si ets tan amable, et recomano que segueixis el fil d'aquest post i el debat posterior.

http://don-aire.blogspot.com/2007/07/turismofobia.html

I sobretot aquest:

http://don-aire.blogspot.com/2007/06/kill-tourist.html

Anònim ha dit...

Enviat al parlamentari Honorable Donaire:
"Faig referència al post Kill the tourist. Estaves "puesto" en el tema eh punyeter? Curiosa la coincidència amb els gorrets mexicans i els vòmits. Em sap greu haver caigut en algun, però és el que hi ha. Sobretot em sap greu coincidir amb els comunistes si és que -segons tu- coindeixo. Evidentment estem a les antípodes. Però potser no tant, i suposo que podrem matisar.
Compte, ets home de verb fàcil veig, ia quell escrit és un pel llarg."

Anònim ha dit...

No soc tan optimista per lo que respecta al país. Ara bé, ni que sigui per incordiar, els que veiem la idea bona podriem fer algun envio, massiu o no, jo tenia el llistat per fer enviaments a tots els diaris de l'estat a l'hora, però l'he perdut, Es podria fer alguna cosa amb diaris estrangers també.
En quant els bascos, Ibarretxe ja ha posat la directa i nosaltres ja veus.

Anònim ha dit...

Vol dir, ciutadà creuat?

Pensi que els mitjans estatals no tenen tan bon sentit de l'humor com nosaltres! Hem de saber fins a quin punt hem de dur les pròpies brometes...

Tot i així, m'agrada el seu entusiasme, les seves ganes d'embolicar la troca... Bé, bé, divertit!

Salut i visca la ironia!
g.