diumenge, 29 d’abril del 2007

Súplica al món

Com m'agradaria estar equivocat i ser jo el que necessito ajuda! Com dec necessitar sentir la veu d'algun progre de bona voluntat que m'expliqui la vida i els meus errors de pensament i vitals!
No pot ser que tothom estigui errat menys jo.

Però molt em temo que no, que no erro,que no erro massa.

Help, I need somebody, Help

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

ei! no recordo com hi vaig entrar-hi, algú et deu tenir linkat, o potser al estar en blogger, surts de tant en tant en els blogs actualitzats. sincerament no ho recordo. pero tot està controlat.
El correu efectivament no l'he rebut, si no l'hauria contestat.

a10

Montserrat ha dit...

NO són errors de pensament... senzillament són els teus pensaments, això és tot, no et capfiquis

Anònim ha dit...

Però malgrat això a tots ens agradaria trobar un poquet de veritat, o que ens hi portin , si és que hi ha algú que s'hi ha acostat. Sembla que els progres hi siguin a prop:)

Però és una bona resposta, gràcies Montserrat.

Francesc Puigcarbó ha dit...

els progres no entenen ni han entes res, la veritat no existeix, es un mirall trencat en milers de bocins dels quals cadascu en te un tros, impossible doncs ajuntar-los tots. La veritat de la vida està en les coses petites, en saber discernir que es realment important i que no, i quan comprens que no hi ha res que sigui important, estas una mica a la vora de la veritat, pero áixó ni t'ajudarà ni et fara mes savi, simplement deixaràs de fer-te preguntes estúpides com una estupidessa és l'especie humana en si i la seva estada temporal per aci baix. L'ùnica veritat es que possiblement no som més que un error de la naturalesa.