dimecres, 15 d’agost del 2007

Justificacions. La magnitud i evidència del desastre.

Afegeixo aquesta entrada en la que aniré afegint proves de que tinc raó. Malgrat us faci mal de ventre.

1- La "canço" de l'estiu de 2007 és una cosa que perpetra una meuca acompanyada de dues fulanes en la que va recitant "sexy sexy, los micrrófonos. Una chupadita, los micrrófonos". Si això no és una mostra -d'anecdòtica res- de que ja hem tocat fons sóc idiota , ho reconec.

2- Xirinacs es va suicidar per les mateixes raons que jo tanco el blog. Fart de cretins i cobards. Sense la més mínima esperança en el seu país, i menys en els miserables obtusos que s'el deixen fotre, el destrossen, el foten ballar com volen; i que deixen degradar la seva moral i el seu esperit -i fins hi col.laboren- fins el punt en què ja no ens adonem en el femer en que vivim.

8 comentaris:

Lycaon ha dit...

En Xirinacs ha estat sempre un home altruista i generós que ha estat valent a l'hora de defensar el país dels que el volen veure adormit o mort. Espero, Pafiam, que la teva veu s'uneixi a la seva per defensar la pèrdua de valors i la mediocritat que planen en la nostra societat actual. Espero, en definitiva, que no tanquis el bloc.

Anònim ha dit...

M'afegeixo. No tanquis el bloc.
Els enemics volen que perdis l'entusiasme.
Canta, balla, treballa amb alegria i fes fills o fes que els teus en facin.

Anònim ha dit...

Excuses pel retard.Gràcies, moltes, de cor, per animar-me a continuar treballant. Em considero honorat. Ho i us tinc en compte. De moment però, només aniré fent alguna entrada esporàdica quan tingui el pap ple. Com a mesura higiènica: cosa dolenta fora del ventre

També us he de reconeixer que per molt que digui,tot i que quan més aprofundeixes en el païs i la societat moderna,més et desesperes, deceps i més impotent et sents, per molt que volgués llençar la tovallola -plegar veles en català?-seria incapaç.

Francesc Puigcarbó ha dit...

no es mala idea que tanquis el blog, no aporta res, a banda d'intransigència i a penes cap idea. Podries seguir la feina d'en Xirinacs, algú l'ha de fer.No!

Pafiam ha dit...

Com tens la barra, Puig dels pebrotets, d'acusar-me d'intransigent, un progre com tu!!!!

Què has de transigir?! Amb la dona i gràcies. Si és que no et van els homes.

Pafiam ha dit...

Ah, però gràcies per comparar-me, o el que sigui, amb en Xiri.

Francesc Puigcarbó ha dit...

de llunatic a llunatic i tiro perque em toca

Francesc Puigcarbó ha dit...

Ah! dispensa els que no em van son els imbécils.