dissabte, 15 de setembre del 2007

Ràbies, conyes i penes de la kafkiana actualitat per a reflexió general (1)

- El govern de progres, per a progres; el govern de les capes més lumpen; el govern "amic" dels catalans, no deixa jugar ni amistosos a la selecció de futból catalana. Els dolents i anticatalans però, diuen que són els del PP. Estan sonats. Ben grillats. No et sembla, Puigcarbó?

- Van dir els locutors de TV3 que cap dels jugadors de la final de la Copa de Catalunya de futbol se sabia l'himne de Catalunya.

Em sembla que si no n'hi posem dos,...


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre he sabut que el govern espanyol és enemic.
El que passa és que hi ha ases que es volen creure les seves mentides perquè tenen por d'afrontar la veritat: Que els seus amics espanyols no ho seràn si alcen la veu.

Lycaon ha dit...

El govern espanyol sempre estarà en contra que Catalunya sigui alguna cosa més que 4 províncies ubèrrimes. Com deia en Pla, no hi ha res que s'assembli tant a un espanyol de dretes com un espanyol d'esquerres.

Pafiam ha dit...

Anònim (m'agrada més i ho trobo més divertit que us poseu nicks, encara que us els canvieu ), tens raó, però el que els fa por és la conseqüencia: perdre la cadira -i la moma de ser polític-. La falta de confiança en els polítics és escandalosa.
S'estranyen si apareixen el que en diuen partits "xenòfobs" -en espanyol "senófobos"- i "d'extrema dreta". Els hi tenen més por que als estalinistes.

Ben trobada la cita, Severí. Ubérrimes, de "ubre" , però les cubes de llet per a ells, per nosaltres quatre "letxeres".