dijous, 27 de setembre del 2007

És bona aquesta: A Lorca el va matar la seva família. Birmania és socialista?Kafkiana actualitat -3-

-Després d'aguantar la pallissa del Rubianes arreu i la cançoneta contínua que a Lorca -gran poeta- el va matar el feixisme, s'ha descobert que el van matar PER PELES. Ooooooh! Cau un altre dels mites rojos per excel.lència.

"La muerte de Lorca fue instigada por miembros de su propia familia. El golpe de estado del 36 sirvió para saldar antiguas rencillas por propiedades en litigio".

- Els mitjans es gasten la boca dient que Birmània és una dictadura militar. Birmània no és feixista, es COMUNISTA MARXISTA. O socialista, tant és.

Anem malament si no us hi haveu fixat. Ja us vaig dir que : ULL A LA DADA. Cal saber mirar les notícies.

2 comentaris:

Lycaon ha dit...

El comunisme ha generat els pitjors monstres, les repressions més brutals, els genocidis més bèsties. Stalin pelava els dretans i els cristinas (18 milions) i Pol Pot va liquidar entre 2 i 3 milions de cambodjans que portaven ulleres, tenien llibres o parlaven idiomes (tot, proves irrefutables de ser burgesos). No cal parlar de les bestieses del maoisme a la Xina.

Defensar règims com el de Birmània, governada per militars que van perdre les eleccions de forma aclaparadora, és antidemocràtic.

Tot i que potser l'exmaoista Montilla hi sent alguna simpatia.

Anònim ha dit...

Lo més curiós és que els diaris que no són sociates tampoc ho diuen que Birmània està en mans d'un govern de l'esquerra, la real. Lo de Lorca també ho tapen.