dimarts, 23 d’octubre del 2007

La podridura entra a Polònia, A Suissa...aaai. La rebelió mora a Madrid. TGV, no va bé.

-Potser és exagerat, però crec que Polònia, amb els bessons, era l'última fortalesa de l'Europa tradicional. Ara han perdut i tinc la sensació que la podridura ja ha començat -tímidament- a florir -de floridura- el país. Ara bé, haveu vist com els mitjans d'aquí quasi ho han presentat com una victòria progre? quan el partit que ha guanyat es liberal. A veure si se salva de l'exemple nefast de la resta de l'Europa que navega sense nord.

-En canvi a Suissa ha guanyat la "extrema dreta" , que diuen. La notícia ha durat el que durava el titular. Ni judicis de valor, ni tema de tertulies radiofòniques, ni res. Que consti que no sé de quin pal van. Més que res perquè no informen de res`que no els interessi. Lycaon, costa no dir-los el nom del porc.

- Al PSC se li ensorra un barri i res, s'esballissen marges i res. Els del PP van trobar dos forats a l'Aragó quan feien les vies i per poc els pengen. Tan cretina és la gent? Com diuen els del PP: Volen fer arribar l'AVE i no arriben ni els trens de rodalies. Em sorprèn la paciència de la gent. La fe en els socialistes supera els desastres que causen. Justament al Baix Llobregat. No volieu "socialisme", doncs vinga.

-Els gitanos, traficants, drogadictes, delinqüents, capitanejats pels moros han acollonit a l'Estat que ha aturat l'aterrament del poblat de barraques anomenat Cañada Real, prop de Madrid.
El més no sé si entendridor o aterradorsón les imatges d'aquella dolça mare mora amb un tendre nadó als braços, plorant tots dos -segur que pel espant causat pels cruels policies- agafa una cadira, sense deixar el nadó, i en una revolada l'estampa al casc de l'agent repressiu i li trenca. Poca conyeta.

2 comentaris:

Lycaon ha dit...

La manipulació dels nostres mitjans i del telenotícies de TV3, en mans dels socialistes, fa por. Ja se sap que els socialistes tenen un afany especial pel control mediàtic, fins al punt que a Catalunya gairebé ho controlen tot, però que a un presentador de telenotícies se li escapi que ell votaria per la Ségolène Royal és inadmissible en un professional i en una democràcia.

Amb els bessons ha passat el mateix. Més que una informació periodística, semblava la descripció del desenllaç feliç d'una pel·lícula dolenta. Vergonyós.

Anònim ha dit...

Sí, és així. Encara que crec que la gent vol ser enganyada, la fe de la gent en els polítics, sobretot els socialistes, amb el que han fet i fan fa feredat.

(Suposo que has vist que he esborrat el comentari)