diumenge, 18 de novembre del 2007

ALGUNES PUTES PERLES PROGRES-APPP


-No se li va ocòrrer altre cosa a la fastigosa Julia Otero que parlar i esplaiar-se amb nens sobre com carden els vells. Mala puta.

-El repugnant Sardà sorprén i no cau tan fatal des que últimament ataca marxisme i comunistes. Amb els calers que te només faltaria, però.

-M'he assabentat per la COPE que el PSOE volia dignificar els micos -projecte Gran Simio- com a "antecessors nostres". Fins que algú s'adonà del ridícul.

-M'he assabentat -per la COPE, és clar- que va ser el rei, qui va instar ZP que defensés Aznar.

-Els homes de casa varem haver de girar la cara quan a VentdelPla van sortir dos maricons fent-se moixaines i morrejant. Aquest Benet i Jornet és un dels grans cabrons del país. Ho sé. No tinc res contra els gais però als homes això encara ens fa fàstic, i que duri.


-Els mitjans no s'han cansat de repetir que l'últim assaltant de domicilis era català, -era de Girona-. Quan és immigrant callen com putes, per no ofendre. Ho deia al post anterior: Catalunya s'amaricona cada dia més.

-A un poster recent dels ex-comunistes catalans es veu el slogan d'ICV ratllat als vidres d'un tren amb un diamant, tal com fa la púrria. Per agafar el seu vot, és clar. Que transgressors! ooohhh. Quines bèsties.


Com diu la cançó : Por eso y muchas cosas más, a prendre vent i aneu a cagar.


2 comentaris:

Lycaon ha dit...

Quina llàstima: ens quedarem amb ganes de saber en què hauria consistit el "Proyecto Simio"!

Jo els gays, que fotin com vulguin, però que ara a una sèrie hagin de sortit gays fent marranades per semblar moderna, em sembla innecessari.

Anònim ha dit...

La meva sogra m'ha dit que al Cor de la ciutat també hi ha escenes "romàntiques" entre homes.

Es clar que ha de venir ma d'obra del tercer món!