dijous, 8 de novembre del 2007

País de maricons. Perez Oliva i Cope

-Tinc la impressió que Catalunya està cada dia més amariconada col.lectivament i amb més maricons per metre quadrat. Un país de maricons i afeminat vaja. No entro a valorar res, només constato la impressió, aquesta presència subtil arreu, una absència de masculinitat a l'ambient . I no és només perquè la Generalitat és el primer govern del món que s'ha afiliat a no sé quin club de maricons i tortilleres.

- Els progres són tan idiotes que no s'adonen que parlant tant de la Cope, fent talls de veu -Catalunya Ràdio avui- etc, li fan propaganda. Em refereixo al Losantos i Vidal, que la COPE és molt més que ells. Jo els escolto només per veure com es foten amb aquest desastre de polítics catalans que ens malgovernen, així com per sentir informacions que no surten enlloc més, com quan denunciaven la corrupció felipista i els altres callaven com putes i com els seus fills.

-Una tia sectària com la que més que he descobert, i que desconecto ara ja cada vegada que surt a la ràdio, és una tal Milagros Perez Oliva. Es masona. Afegitó Juliol 2008: Em sap una mica de greu al haver estat desconsiderat amb una dona, -tot i que és feminista i se li deu enfotre- però segur que debia dir-ne i fer-ne de grosses perquè escrigués així. Però més que res perqué de gent més nefasta als mitjans n'està ple, el Sopena per exemple, pervers on n'hi hagin, aquest sí que és maçó declarat. Per si ho llegeix la interessada, que segur que sí. I que contesti! Ah la "rata sectària" de la Iglesias també és per fugir. Bén mirat molts més. Bén mirat és per fugir del país.

- Insisteixo, no deieu que els progres ho fan tant bé quan governen? Foteu-vos. Quina vergonya.
No crec que hi hagi cap país tan mal governat. Bé, ens fotem tots. I estic content que els desastresprincipals passin al Baix Llobregat . Per catetos! Aqui em referia a l'insòlit caos ferrometroaeroportuari.

Lycaon, ho sento, avui estic una mica emprenyat amb la merda de país que estem fent.

3 comentaris:

Lycaon ha dit...

És comprensible. Tots els catalans hauríem d'estar emprenyats i, sobretot, aquests pobres del Baix Llobregat, que voten els socialistes des de fa 30 anys i així els hi paguen.

Molt ben apuntat, Pafiam.

Anònim ha dit...

El més difícil de saber és quina alternativa te Catalunya. Tal com està el pati, jo no la veig clara.

Anònim ha dit...

L'alternativa és dir ben alt i clar que estem com estem per culpa dels sociates. I qui els vota se n'hauria d'avergonyir.

Quin fàstic les séries de Tv3... Es dediquen a rentar el cervell perquè aceptem tant sí com no als immigrants.
Quan més veig aquestes séries més racista em torno.