dimarts, 4 de desembre del 2007

"Es el blog mes collonut que he trobat i a més en català"

...es el blog mes collonut que he trobat i a mes en català. No fa massa he trobat aquest comentari d'en Johan, al final del llarg intercanvi d'opinions amb Rhs al post Cada dia m'agrada més tractar amb capellans -frase del mestre Pla-. Això anima, tant a mi a escriure com a vosaltres a seguir-me llegint, ni que sigui de tant en tant. De retruc l'elogi és també per vosaltres. Enhorabona a tothom.

A vegades hom necessita sentir paraules boniques, digueu-les - i no em refereixo a mi-, encara que no siguin certes, com les que dedica en Johan a aquest modest blog. Encara que modèstia apart,el cert és que no sé si hi han masses blogs que ho puguin dir-ho :)

Parlant de lectors, ni m'interessa ni es pot localitzar els visitants pel Google Analytics. no patiu .Però certament hom no pot deixar de preguntar-se com seran aquests seguidors anònims de Ripollet, Polinyà o Granollers que segons Analytics em llegeixen asiduament. Gràcies.

(Per collonut, al Google sortim a la primera plana)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests de Ripollet o Polinyà que et segueixen no seran els rectors? hahaha

Lycaon ha dit...

Doncs jo et segueixo i sóc d'Osona.

Anònim ha dit...

No saps pas Lycaon, o algú, com va això de Google Analytics? ja que no em surten registrades tantes entrades d'Osona. No s'entén.
Els rectors estan molt ocupats, anònim.

Lycaon ha dit...

Pafiam, no puc ajudar-te, perquè no tinc ni idea de com funciona. De totes maneres, en el meu cas jo realment em connecto des de BCN (no d'Osona).