diumenge, 23 de desembre del 2007

Un japonés del Japó?

Revisant la procedència dels lectors, he vist que tinc una visita del Japó. Això no seria massa estrany si no fos perquè aquest niponés va romandre quasi mitja hora de visita al blog. Ja explicaré si hi han més notícies.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà en Ko Tazawa?

Pafiam ha dit...

No recordava el nom del lingüista aquest.La visita -l'Analytics no sempre és exacte- venia de SAIWAI, que el Google diu que és un districte de Kawasaki.
Podem fer de detectiu i veure si hi ha alguna cosa catalanòfila, institut, etc. per allà.

Anònim ha dit...

no en facis cas, pot ser un paio de la Llagosta, jo empensava que m'entraven del Japó i era jo mateix en entrat al meu propi bloc, de lamateixa manera que a un altre li entraven de Finlandia.

Anònim ha dit...

Gràcies, tot i que m'has sembrat la dubta de l'origen de les visites. Al menys ja sabem que el Analytics és una mica fiasco, com sospitava.

Ara bé, quan es repeteix un mateix origen diverses vegades suposo que és fiable.

Lycaon ha dit...

Podria ser que el japonès aquest del misteri fos un amic meu. De fet, tinc un parell d'amics al Japó, un català i l'altre nipó, i és possible que un dels dos hagi vingut a parar aquí a través del meu blog. En qualsevol, PAFIAM és un projecte universal, oi? Si més no, hauria de ser-ho. A tots ens convé prou la regeneració moral.