diumenge, 6 de gener de 2008

El Chumino negro

-Hi ha gent que ve aquí al blog pel collons de discoteca (?) aquesta. Benvinguts siau. Expliqueu de què va, sisplau. Hi han negres en pilotes?

- Per la ràdio he sentit que al prohom de l'escena catalana Enric Borràs el van torturar en una txeca i es va escapar de miracle. Algú hauria d'aprofundir en aquesta història.

-Tots els titellaires de TV3 i progres del país en general s'acarnissen amb Platos rotos. Diuen que són grollers. Com tenen nassos de dir-ho després del que sentim a les sèries nostres. I, em sap greu, però els diàlegs tenen més xispa.

- Després que li destrossessin la cara a José Luis Moreno, Ignasi Riera va manifestar que potser li convenia canviar de cara. Vaja amb el comunista. Sap el què és aquest home?

- L'Ajuntament montillà de la capital ha prohibit que els circs portin cocodrils, cavalls i tota classe d'animals. Ells sí que són animals.

-No trobeu ridícul aquell anunci que , per fer-se el modern-fashion, diu Cauolina Heueua.

-A Granollers hi ha una disco a la zona comercial que es diu EL CHUMINO NEGRO, que a més a més és una disco light.

-A La zona d'oci del Chumino vaig veure com moros venien droga als nostres joves.

3 comentaris:

Lycaon ha dit...

Jo tot això ho arreglaria ràpid: els pijo-progres malparlats, l'Ignasi Riera i la Carolina Herreua els posaria al circ, on segur farien més gràcia que els animals. I l'Enric Borràs el posaria a "El Chumino Negro", que segur que és una tortura molt pitjor que la txeca. D'altra banda, els animals, amb les drogues que venen els moros, sempre podrien protagonitzar una sèrie de TV. Segur que, amb la seva experiència al circ, poden actuar millor que molts actors.

Pafiam ha dit...

Molt bo. Les sèries del Jornet no tenen més coherència que això que dius.

Anònim ha dit...

Jo trobo estúpids tots els anuncis de perfums, aquestes festes n'hi ha hagut un fart. Fins els ous.