dijous, 7 de febrer de 2008

El nen i el consolador

- Un grup d'ingenus progres de comarques gironines van fundar una plataforma de recolzament a uns moros a qui van descobrir material amb el que podien fer explosius al costat d'uns pots de detergent. La conya estava montada i van començar a anomenarlos el Comando Dixan. Ara s'ha demostrat que efectivament volien fer explosius i han estat condemnats.El que no sé és que diu ara la plataforma aquesta. En aquesta línea, un paleta de Reus, Al Saafari, l'han detingut com un dels més importants reclutadors de terroristes islàmics.

- A Sputnik sovint fan documentals tan detalladíssims que només han d'interessar als americans, aquell dia parlaven d'una casa de discos de l'època del soul. Vinga xerrar, vinga sortir productors, amics i coneguts. Jo pensava: que collons importa al país tant detallisme. Per què TV3 no fa programes de la història de la música de casa nostra; les cases Edigsa, Belter, etc? Sputnik és un programa interessant però, a vegades. A TV3 no hi ha gaire talent. Tot Catalunya s'està tornant esquifida culturalment.

- Un de cada dos marroquins no veu malament Bin Laden, segons enquestes.

- Al passar per davant una escola, quan sortien, vaig sentir un nen (en espayol, és clar): "El Iván ha dibujado a la Laura con un consolador, así" I s'ajup. El nen tindria uns onze anys. El triomf de l'educació progre.

-

3 comentaris:

Lycaon ha dit...

Hahahahaha! Jo sempre ho he pensat això. Quan s'ha demostrat que eren terroristes, què diuen els de la plataforma? Es deuen sentir com uns idiotes, no? Tot i que sempre els queda negar l'evidència, que també es fa molt en aquest país.

Quan un ateu se'n va a l'infern, també s'ha de sentir com un idiota, no?

Segur que al nen li preguntes què és la Unió Europea i no t'ho sap dir. Ara, saber coses com el consoldador, que no falti.

Per cert, Pafiam, ja he rebut el paquet. Moltes gràcies !!!

L'home tranquil ha dit...

A aquests els ha defensat la família Salellas, que va de progre i alternativa, però que condueix BMW's i s'allotja al Palace quan van a Madrid.

Pafiam ha dit...

El Salellas, aquell guarro de Vic ?! -em sembla- no podia ser un altra.