dimecres, 14 de maig del 2008

Només es casen els gais

-El Barça no fot res de bo des que el Laporta va deixar de fer l'acte oficial d'oferir els trofeus a la Mare de Déu de la Mercè. Alguna vegada, cal reconèixer, ha anat a Montserrat -protocolàriament-, no com l'inútil de l'Om que amb 44 anys no hi havia pujat. Quina familia deu tenir?

- Van anunciar als informatius de totes les televisions l'aparició d'un videojoc. Ja veus. De seguida vaig suposar que contindria violència, sexe i "transgresió" a dojo. Efectivament. Quina és la ma negra que vol podrir la joventut? Com es pot ser tan imbècil per fer-ne propaganda gratuita?

- Un gran problema de Catalunya és la manera d'entendre la societat que tenen els gitanos. I ningú no en parla. Em ve al cap perquè fa poc van desenterrar un patriarca per robar-li l'or. He de dir que no sé si han estat ells mateixos. I les agressions a metges? I la delinqüencia que provoquen? I la droga i massificació de les pressons.

- No us heu fixat que a Vent del Pla ningú es planteja casar-se, tothom s'ajunta ? Tothom menys els gais! És l'únic casament que hi ha hagut! Ah, i els dels vells, en segones núpcies.

- Van parar un altre drogat anant en contra direcció i que va provocar un accident. Perquè ens amaguen que i qui hi ha al darrera? Pasta i droga?

-Vaig avisar que ningú es fiés de res del que diguessin de l'aigua els polítics. La majoria seran mentides i animalades. Ara els de Tarragona els han fet abaixar els pantalons, i l'endemà del dia que plou com cal fan carregar un vaixell d'aigua que costa una mil.lionada. No us fieu d'això i de res del que diguin. No cal dir-ho potser, tinc lectors intel.ligents.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni ha una de bona amb els gitanos a Italia, ara vindran tots cap aquí.

Lycaon ha dit...

Això de l'aigua és per flipar, el país està en mans d'uns incompetents. Encara sort que plou quan de veritat ho necessitem, perquè si haguéssim de dependre dels polítics...

Anònim ha dit...

Potser m'he excedit amb lo dels gitanos, no tots són traficants ni lladres, però el cert és que son un món apart i complicat.Cal però que els mitjans informin sense por dels problemes que causin quan els causen.

Anònim ha dit...

No sóc lector habitual del vostre blog, ciutadà Pafiam, però tot i així cada cop que hi he entrat no puc evitar sorprendre'm agradablement per la càrrega irònica que m'imagino que porten les publicacions. És impressionant que, a més, la mantinguis durant tant de temps. Ric de bon grat llegint aquestes crítiques als homosexuals, als gitanos... i ostres! Això de Montserrat i el Barça?! Tronxant! Series un humorista de primera a tv3; quan et cagues amb ells també ho fas de broma, oi? Amb pàgines com aquesta, la blogosfera s'enriqueix pel costat humorístic, que jo sempre he considerat dels més importants -sinó el més important-.

Salut!
g.

Anònim ha dit...

Porto uns dies una mica baix, deu ser l'astènia primaveral, i aquesta entrada amic Starkie m'ha aixecat més que una mica. No sé si els que entreu aquí sou molts o pocs en comparació a la blogosfera en general, però sí que sé que no sou qualsevol cosa. Lo de TV3 em sap greu, perquè és la meva i podien fer-ho molt millor, i sobretot sobra protagonisme i manca modèstia. En el que estic més d'acord és que l'humor és d'allo més important.Ja passaré per Stark. Ah,i que algú em recomani a TV3, al Beneti Jornet dels pebrots m'el menjo amb patates, que no costa gaire, d'altra banda.

Em sembla que copiaré el teu post i l'enviaré a algun capsigrany cordial enemic meu de la xarxa.