dijous, 3 de juliol de 2008

De satanistes i d'altres que poc els falta

Algunes coses tenen algunes setmanes, però diverteixen igual i tenen el mateix valor sociològic d'anàlisi de l'estupidesa imperant. Si és llarg, podeu tornar-hi algun dia de vacances.

- Acabo de sentir en vàries ocasions que el mono d'Anís del Mono té la cara de Darwin com a homenatge. Va ser una sàtira! Els progres tergiversen hasta això! Quina cara -la dels progres-.

- Les poques vegades que he vist el tio amb corbata i ulleres que li diuen professor i surt al club m'ha fet pujar la mosca progre al nas. Va alabar -amb el tontolcul OM- el joc vandàlic que passa a Barcelona pels nens. Insensats . Amb profes així el país va com va. Ho dic perquè a aquest dos ni cas.

- El Follonero, pessetero i més que mamon, va dir que treballant a la televisió s'ha pogut comprar un Ferrari; va dir al Monegal -quasi tan mamon- que tampoc ell es podia queixar, i van brindar! amb tota la santa jeta, davant l'audiència! per les peles que guanyàven! -el Follonero aquest es veu que feia un programa que es basava només en riure's de l'Ésglésia- Però res, per la mamonada progre val més abans un mamon amb Ferrari que un capellà mileurista amb cotxe d'ocasió. Aaaah...lerta amb el Monegal. No és el bon avi que sembla. El seu programa però, necessari.

- En un diari parlaven de la banda sonora de Barcelona i la Cristina, de Woody Allen. Deien que quedaria palés al món que la genuïna música de Barcelona es, tatxiiin...........la rumba gitana! El Jaume Roures havia d'haver pel mig, amo de la Sexta podrida del Follonero. Aquests progres cosa que fan la fan al revés. Algú sap que li passa a aquest home quan parla, que s'adorm?

-La policia socialista deixava que es cremessin camions durant la vaga, amb persones a dins, però cascaven amb ganes a uns quants pagesos i pescadors camí de la ruïna, que es manifestaven davant un ens públic.

-La categoria moral general es demostra quan es permet que siguin molt rellevants personatges histèrics com la Rahola -tia no gaire clara ja que a vegades l'encerta- i La Lydia Falcón. Aquesta última apareix a un canal local i sempre vomita bajanades contra l'Església. I no deixen parlar.

- En el teletext de TV3 en lloc d'abans de Crist fan servir abans de la nostra era. Quina falta fa? Per cert, el teletext de TV3 és una porqueria de funcionalitat i redacció.

- És comprensible que un barceloní estigui influït pel llenguatge txava, ho accepto, però un professional del doblatge no. No us heu adonat que això passa cada vegada més, en publicitat i pel.lícules? Aigua Fóntveia i Estreia, i mil més. I la ele espanyola que no falti, ni la a afangada.

- Algú sap per què hi han tants spots amb estètica i missatge satànic? L'últim més evident és el de Schweppes.

-Conversos- Losantos no pot ser tan intel.ligent com diuen, Losantos era comunista, i revolucionari. Fa quatre dies el José Manuel "Hocicos" Parada era un anticristià rabiós, com a bon gai. Des de que es mou amb gent selecta s'ha convertit. Lloat el Senyor. Va aparèixer fent el camí del romiatge del Rocio amb un rosari més gran que ell.

A totes les persones -són una majoria- que de grans es mamen el dit, tot creient-se i repetint el que li diuen als mitjans i el rojiprogre de torn -els conservadors no mentim quasi- caldria buscar-los un nom. A aquest personatge tan actual proposo batejar-lo amb el nom de mamon -de la família de la massa mamona- i espero que amb el temps pugui entrar al nostre diccionari.

Crida

- No m'hagués fotut amb la seva Ginebreta si sa mare no s'hagués fet apòstata, per a destacar-se- En el programa de la inefable Empar Moliner van representar un cantautor
protesta de dretes, que defensava la família, la creu de la renda a l'Església, etc. i surava una mena d'esperit incorrecte polític en el conjunt de programa que vaig celebrar. Semblava com si m'hagués llegit una mica -ja que parlava d'ella- i l'hagués fet pensar en la possibilitat de gent de dretes que protesta, amb la mateixa conyeta seva, la dels progres -però menys manipulada-.
Tampoc m'estranyaria que ara per a destacar-se i portar la contrària, molts moderns figurons anèssin d'incorrectes: en aquest programa s'enfotien de la sofisticació gai. No serà així, però el fet és que tinc constància que de les "desbarrades" que escric algún important en pren bona nota. Per bé i mal.

Si voleu cantar la canya en especial a algú dels que han sortit alguna vegada aquí, els hi feu conèixer el blog. Penso en el miserable del Benet i Jornet, cada vegada més miserable, que al costat del Xavier Sardà són la púrria intel.lectual i cultural del país, la més perillosa. Em sembla que són com de família ademés. Tampoc patiu, amb Google ja es busquen ja, tots aquests desgraciats, no perquè estiguin forrats deixen de ser-ho. Del roig Sardà diu el Monegal que comprava els pisos per dotzenes! Evidentment no li tinc mania per això, que jo -i els que em llegiu- som molt superiors a aquestes misèries morals i humanes. Que sàpiguen que n'hi han uns quants que els tenim fitxats i denunciats.

Nota-Noctas

He estat acusat d'usar un to cridaner -potser sí- i fins i tot insulton - relativament cert però molt de tant en tant-. Vaig dir que em moderaria i Noctas em va dir que res d'aixó, i tenia raó -en aquest cas almenys-. He pensat en coses que se m'han dit, i sovint el grau de desqualificació era molt superior al meu, tot i que -això sí- a mi se'm faltava de manera diplomàtica i "elegant". En quant prepotència i intolerància els rojos i progres són els campions absolut. I us dic un altra cosa: no estan acostumats a trobar-se masses braus amb ganes d'embestir. Tot i que els que aquí tinc el gust de rebre no s'excedeixen. En tot cas, jo, com a petit i minoritari enfront la massa, gegantina i mesella, tinc dret i obligació de queixalar el tormell, tal com es defensen els gossos petits.

5 comentaris:

Lycaon ha dit...

Hahahahaha! Molt bo! La tírria a en Benetijornet és per alguna cosa en concret? O només pels culebrons de merda amb incestos y baixa moral?

Noctas ha dit...

Sí Sí Sí una lluita intensa la teva. Cal desemmascarar aquests progres, aquests comunistes de canal plus...saludus

Pafiam ha dit...

Lo del Benet és exactament per això que dius: misèria moral i bodris, però lo fotut és que ens els venen i la gent els compra com a obra de qualitat. Considero la influència que té el seu pensament com un perill màxim.Gràcies també Noctas.

Deyza ha dit...

Una vegada has iniciat sessió a dalt del blog, al costat de "Nueva entrada tens "personalizar", li dones i a partir d'allà pots posar enllaços, etiquetes o el que sigui.

Augmentant l'alçada de les tanques solucionem el problema aqui, però no allà. (respecte al comentari de la immigració).

I pel que fa a la religió, aqui és on volia arribar, que són indemostrables, per a prendre aquesta afirmació com a base en futures discussions (quan torni a sortir el tema eclesiàstic).

M'he anat una mica del tema del post, està bé que posis en evidència l'estupidesa d'algunes personalitats conegudes però penso que englobes massa extrems dins el terme "progre" i que, d'altra banda hi ha personatges que penso són força més respectables del que exposes.

D'ovelles seguidores o lloros que repeteixen discurs n'hi ha tan en el món progré com en el món conservador com en les religions, no penso que sigui un problema de l'esquerra.

Pafiam ha dit...

Dinio te una frase famosa: la noche me congfunde. Crec que els que viuen una eterna nit de l'ànima també estan confosos. No sé tu, però continues confós en això. No es pot demostrar Déu, però tampoc es demostrable la seva no existència: és la fe. Descartes va arribar per la raó a la seva existència, com altres diuen que no. Tampoc és demostrable cientificament CAP idea.
Tens raó, també es pot criticar la part conservadora, però d'això ja s'encarrega el 90 per cent de la gent. També, borregos carques n'hi han, però has de reconèixer que les masses,per definició, i la gent més inculta és d'esquerres, i alguns fins i tot comunistes. I el més important, si les masses són així, no és seva tota la culpa. AVUI dia el 90 per cent de la informació els arriba via progre, informació manipulada, és clar.
Ah, una frase de Voltaire, que de jove era anticatòlic: L'ala d'una mosca és suficient per a confondre un ateu.
Gràcies per la informació tècnica.