dimecres, 5 de novembre del 2008

Els tradicionalistes també amb Obama

Fos qui fos el guanyador estaríem contents els tradicionals. Els dos candidats són homes de profunds valors, i religiosos. Cap d'ells està pel matrimoni homosexual, per exemple, cosa obvia però que aquí no s'en ha parlat.

El que no entenc és perquè els progres estan tant contents. Deu ser un altra mostra de la seva mamoneria.

Confi

La raó perquè els mitjans d'aquí promocionen les candidatures que els semblen més progres a les eleccions extrangeres és per fer campanya cara els residents d'aquests països a casa nostra. Res és perquè sí. (Amb els nostres diners)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser és perquè pensen en "multi-culti"

Lycaon ha dit...

L'altre dia vaig sentir a dir que l'Obama, a Catalunya, ideològicament seria d'Unió, perquè és cristià, contra l'avortament, contra el matrimoni homosexual, etc. D'altra banda, em va fer ràbia la insistència que tenien alguns periodistes en dir que "pot ser que en aquest Estat no votin Obama, per no votar un negre". En altres paraules, si no votes Obama, és perquè ets un racista. Tanta simplificació fa riure i pudor alhora.

Anònim ha dit...

La manipulació dels mitjans d'aquí és la mateixa que a cada elecció important de l'estranger. Sempre a favor dels que ells veuen més progres. És pels estrangers residents aquí. Fa fàstic, ni que sigui pensants en multi-culti.

Deyza ha dit...

Tota la raó en el primer que comentes. Aqui la gent té a l'Obama com un socialdemòcrata quasi i jo això no ho entenc pas, si bé el prefereixo respecte a Mc Cain, penso que més d'un s'endurà una decepció.

A què et refereixes amb "els mitjans d'aqui? A TV3?"

Què en penses del debat sobre l'evolucionisme i el creacionisme a les escoles?

Anònim ha dit...

Deyza, menos les d'òrbita dretana, que eren bastant imparcials, incloc a totes les de l'Estat.Lycaon ho ha dit: Obama seria d'Unió (però més patriota).Mira, en el terreny de l'origen de la vida tot són teories, ara, jo crec que hi han més fanàtics en el camp dels evolucionistes. Els creacionistes tampoc neguen una certa evolució, quedi clar.