dimecres, 3 de desembre del 2008

Perles politiques. Monogràfic PPP (Perles de la puta política) Entrada cansina


Tot i ser desvariejos del món polític, potser no m'ha sortit una entrada tan cansina com creia.

El festival, el tràgic vaudevil ibèric sembla inesgotable. En això té raó el fals -beu Vega Sicilia- de l'Oscar, el dibuixant: "aquest país és una vinya pels humoristes". Si fes la mateixa conya contra els rojos ja seria la pera, i no caldria que calumniés i insultés, com ho fa amb la dreta i la tradició.

ROJOS

- M'he assaventat que la majoria de nordamericans no sols no recolzaven la participació de brigadistes USA a la guerra del 36, sinó que eren mal vistos. Com collons havia de ser ben vista una gent que venia a recolzar una cosa com el Frente Popular, la nineta de Stalin!

- Qui més qui menys els jovenets indepentistes erem si no partidaris, comprensius amb ETA. Ara condemno fermament la barbàrie d'aquesta banda de criminals rojos. Tot i els maltractes que poguessin patir de la polícia és monstruós lluitar per la llibertat d'un poble fotent bombes a les universitats, com la de catòlica de Navarra, que ja n'havia rebut unes quantes abans. O lluitar contra les agressions a la natura amb un tret al cap. I per molt que ho amaguin els mitjans, ho sabem i cal que ho cridem: L'ETA NO ÉS DE DRETA! El virus comunista més primitiu impregna ETA. Eh? socioprogres?

POLÍTICA

- L'Ajuntament progre de Barcelona ha desmantellat en el curs dels seus mandats el Museu del Noucentisme de l'escultor Clarà, el museu militar de Montjuich, amb col.leccions fabricades a Ripoll úniques al món, ara està desmantellant el Museu Textil i de la indumentària, llegat Rocamora. Catalunya, país textil per excel.lencia es queda sense museu. Tots els modistos barcelonins ja han presentat un manifest en contra. El diari deia també que perilla el d'Història de Catalunya i l'Arqueològic. Però és que els barcelonins son estúpids o què?

-Uns grans capos mexicans d'un cartel, empresonats a Espanya, s'han deprimit a la presó. Pobrets. Els han enviat a fer teràpia psicològica a Mèxic, segur que pagant tots nosaltres. A qui haurien de tancar per vida és al jutge que els hi ha deixat anar.

- Del cotxe de Benach només vull dir que és un pecat simptomàtic però venial, de nou ric, res comparat amb lo que es malgasta. I, si posar aquells aditaments fou un pecat venial, treure'ls quan ja estan pagats ha estat una idiotesa major. La gent ha caigut de quatre potes seguint el joc interessat dels que esventaren "la notícia".

- Algú haurà d'esmentar la inutilitat de la ciència econòmica. Contra les persones no hi tinc res, però aquesta és una professió paràsita, i que ens està portant a la ruïna.

- Lo progre i modern és que els nois de ben joves abandonin la família i visquin sols a un pis. Adhuc hi ha una ajuda del govern per "l'emancipació". A banda de l'aspecte moral hi ha el problema de l'escassedat d'habitatge. Ara ens trobem que perquè els "nens visquin indepents" s'han ocupat uns pisos necessaris per a futures famílies, i s'ha encarit el mercat. Aquests bords no n'encerten ni una! El que cal saber és que això és una mesura amb uns fins diabòlics: Si el jovent viu sol és més manipulable per la propaganda d'aquests infams, no té el coixí de la família i gent adulta. A mi els pares i avis van ser els que m'explicaren p.e. el terror i atrocitats dels rojos a la guerra.

- Després de contemplar els documentals de Napoleó -tot i ser lights- deixeu-me confesar que si això són els valors republicans jo prefereixo la gleva. Es veia la xusma com era manipulada amb belles paraules o amb paraules verinoses, com al 31, el 36, com ara, com sempre. Aclarim, la xusma pot ser també gent de carrera.

- Han posat piscines a les presons. No Jutjo. Només voldria saber si això ho fan gaires països.

- 640.000 euros s'han gastat per celebrar l'aniversari de l'ICS. 50 alts càrrecs de la Generalitat han viatjat a Oslo per no sé quina cosa. Ja podeu comptar. A veure si es congelen i s'els queden una temporada.

N. A través de la Perez Oliva rebo moltes visites, ja que coincidim a la primera plana del Google.



6 comentaris:

Noctas ha dit...

Quina Força., quina força., ESPERAREM I GUANYAREM..saludus crack., ets un referent del periodisme combatiu...

Lycaon ha dit...

Molt bo. Jo també penso que ETA són rojos, tot i que podien tenir un inici que entroncava amb el carlisme i el clergat. La seva simbologia, la seva revolució, tot fa pudor del totalitarisme roig que ha pelat tanta gent al llarg de la història.

Anònim ha dit...

Gràcies companys. Si una persona informada com tu Lycaon posava algún matís al caràcter roig d'Eta em dona la raó en quant la manipulacio dels mitjans i dels polítics -és el mateix- en el tema. Sabia que no era inútil dir-ho, i no ho dic jo, ells es defineixen com una organització marxista-leninista, però no es diu mai! Si fos un grup dretà ho dirien i repetirien fins afartar-nos.

Deyza ha dit...

Epa! Avui estàs guerracivilista eh.

Dir que el front popular era la nineta d'Stalin és tan encertat com dir que els nacionals eren tots Hitlerians.
L'únic partit stalinista soviètic de la guerra (PCE-PSUC) va tenir un paper molt mínim i no va tenir una base militant forta fins després dels fets de maig.
El front popular estava més aviat constituits per republicans, anarquistes, socialistes i comunistes heterodoxos.
A la guerra civil atrocitats les van cometre tots, és el que tenen les guerres.

Napoleó no era republicà, ell va acabar amb la república per a instaurar l'imperi, no democràtic es clar, ara que va permetre modernitzar alguns països (a Espanya va eliminar la inquisició i va crear una situació d'inestabilitat que va permetre la creació de la primera constitució espanyola) a costa es clar de milers de morts.

Inutilitat de la ciència econòmica?
Si no fos per la ciència econòmica ens haguessim quedat anclats en la crisi del 1929 o qui sap fins i tot en la del 1870, la ciència econòmica és la que ens permet controlar la inflació, la deflació i l'atur entre molts altres...
Entenc però la teva actitud al respecte donat l'ús que li estan donant els especuladors, els empresaris i els polítics, a banda del respecte que m'imagino que deus tenir per personatges com el Solbes...

Anònim ha dit...

El Front Popular, tinc entès, va acabar esdevenint pro-marxista. D'aquí ve una part del cop del Franco.Tinc entès que Napoleó volia exportar la puta revolució francesa, sí, la que va esdevenir terror i sang. Tu ho has dit Napoleó estava sonat.Bé són matisos que no se si val la pena escatir.
Va eliminar la Inquisició? Tal com estan les coses potser convindria. Hahaha. És discutiblei no és descabellat el que dius. Ara bé, no pas lo de l'economia. Que la ciència econòmica controla què? Sí, vol gestionar els desastres quan ja s'han produït.

Anònim ha dit...

La Pérez Oliva aquesta també em posa dels nervis amb el seu català tan lamentable.