dilluns, 2 de febrer del 2009

Barbuts cardant per la tele i altres herbes

NEUS BONET I HOMOS

- Un altra vegada la tia aquesta. Es va posar com una moto, com si li anés la vida, perquè a la RAI van suprimir escenes de Broke Back mountains on dos barbuts es donen pel sac. Es creuen que a RAI és com la Corporació, ha ha ha. Si aquesta paia està al capdavant del prime time de la ràdio nacional, ja podeu comptar quin país tenim.

- Afegeixo. Caducada la notícia de les escoltes del PP la tia hi obre i dedica programa. Jo vaig posar-la per sentir que deien els seus progres de la mani anticomunista contra Cuba. Ni mu.


SEXE I FEMINISME

- Alguna persona honrada ha promogut que els guionistes de Hollywood -en vista del drama de tantes malalties sexuals,embarassos i avortaments - exposessin a les sèries les conseqüencies funestes del sexe banal. Una bandarra de Ràdio 4, una tal Rosa Diego, va dir que res, que els nanos ja s'espabilen a una edat i que això era limitar la "llibertat d'expressió i de creació". No hagués perdut un minut amb la tia aquesta si no fos pel gust de dir-li tia bandarra i deixar-la en evidència.

- La sèrie Cuentame ha passat un minicicle d'instrucció progre. Ara ha tocat el torn al feminisme. La Merche donant classes de feminisme militant. Patètic.

- M'estranya que no s'hagi parlat més de lo bé que està la Sarah Palin. Si hagués estat demòcrata segur que sí. Bé, de, he de reconèixer que molts antiPP reconeixen que la Nebrera els posa.

MITJANS, CINE, POLÍTICA, COPE

- A TV3 van dedicar una llarga estona a una obra de teatre de València. Qué és tanta propaganda? vaig pensar? Era una obra que s'en fotia dels catòlics. La mateixa estona van dedicar a una cosa de cançons republicanes. Barricades i mandangues.

- TV3 donava informacions sobre el gorila Chaves on es veia que no li tenien simpatia. Estrany en una tele progre. Seguint la meva teoria que per saber si algo és bo, només cal saber si TV3 ho dona per dolent, Chaves no deu ser tan dolent, al menys comparat amb lo que hi ha al seu país.

- L'Om va portar una tiaputa que feia pelis porno que havia escrit un llibre on introduia les dones a aquest art. Bona la tele nacional.

- El corresponsal de TV3 Paris, el socialista aquell, se'l veia content per les manifestacions a França, deia que contra la mala gestió de Sarkozy. Després ens hem enterat que era una mani de funcionaris (!) endollats que protestaven per la futura liquidació de molts xupópters d'aquests .

- Un altra bona informació COPE: abans del règim comunista cubà, el país era el més ric de sud amèrica i el més alfabetitzat.




10 comentaris:

Lycaon ha dit...

Deundió, quines perles! Entre tots enfonsaran el poc país que encara ens queda :-)

Noctas ha dit...

Ets un incorretgible genial., el teu post es llegeix d'una volada.,gran pafiam vull més posts teus ., de fet en voldria cada dia un de diferent...saludus crack.
Per cetrt la primera perla, la de la Rai ha estat una traca..i la de Tv3 i Chaves absolutament sensacional....

Noctas ha dit...

Crack et linko al meu blog...

Lycaon ha dit...

Per cert, avui m'he fixat que a les notícies de TV3, per referir-se a la detenció d'uns musulmans sospitosos al Raval, han parlat de "terrorisme jihadista". És l'únic canal que vol ser tan correcte i respectuós que no vol parlar de terrorisme islàmic, com fan els altres canals, i com de fet, penso, voldrien que els qualifiquessin els mateixos terroristes. Marededéu!!!

Deyza ha dit...

Home, al marge de lo agradable que et pugui resultar, és tracta de censura, i no hi veig el motiu, s'està modificant el contingut d'una obra al marge de la voluntat dels autors [això no treu naturalment, que la pel·lícula no censurada hagi de passar-se en horari adult].

Lycaon no trobo bé això que comentes, és un terme incorrecte que etiqueta a tots els creients de l'islam, i això naturalment és incorrecte i injust.

Anònim ha dit...

Deyza, Lycaon només observaba una realitat, i molt finament, i a mi se m'havia escapat, però tens raó en què vulnera l'obra de l'autor, ni que sigui una caca d'obra.Noctas no t'ho podré pagar mai.

Efrem ha dit...

Intueixo que Cuba segueix essent l'Estat més alfabetitzat de sud-amèrica, però no ho sé.

Sóc independentista i de dreta en el sentit de llibertat individual però d'esquerres en el sentit de justícia com a equitat (és a dir, que l'estat garanteixi que tothom te garantides les mateixes oportunitats de creixença i protecció, i avui, admetem-ho, tot això només s'aconsegueix amb diners) i considero a la Montserrat Nebrera com un dels polítics amb més valor i més capacitació de l'escena actual.

Anònim ha dit...

TV3 i els sociates en general són lo pitjor, tenen lo pitjor de la dreta i de l'esquerra.

Anònim ha dit...

Coincideixo amb tots dos.

Els socialistes de tot l'estat és lo més nefast.
Tot i que Efrem, a Cuba saben llegir però no poden triar el que llegir. I sincerament et demanaria que vigilis els excesos -ja saps- que es paguen, i no et convertiran en cap home de be.

Efrem ha dit...

Pafiam, sembla que tristament l'escena a Cuba és així, certament. El que no sé és fins a quin punt tenen restriccions, m'agradaria viatjar-hi per poder veure-ho a peu de terra. Gràcies pel consell, el tindré en compte ;)