diumenge, 15 de febrer del 2009

Mamelles, mamons i altres perles

SEXE

- Aquesta notícia és de les que no s'entén. El Cabildo de la Palma proposa el negoci de rentat de cotxes amb dones en topless. Suposo que encara millor que els freguin amb baieta. Ding, dang.

- Al Banc D'Anglaterra obliguen a les empleades a portar perfums suaus i faldilles al genoll "per a que no semblin putes". Bé pels lords.

IMMIGRACIÓ

- Jordi Petit -mai encerta en res- lider dels maricons catalans -no pas dels homosexuals- diu a 20 minutos que els emigrants han fet el país fort, que troba bé que obrin els diumenges i que és mentida que tinguin beneficis fiscals.

- Corbacho, el senyor ministre, diu que "un país amb tres milions d'aturats no pot seguir contractant treballadors fora". I amb dos milions i mig sí? No puc arribar a entendre el que diuen.
(Espero N. que no t'ho agafis malament, parlo només de quan les coses es fan malament en aquest tema.)

ÓSCAR EL NINOT

- Al final es va descobrir. A Can Om al del Jueves se li va escapar que li agradava quan a Can Barça "n'hi ha marro", o sigui que vagi malament. Laporta es referia - al loro!- a gentota com ell o el Sergi Màs, que es fan passar per barcelonistes. Aquest tipo va dir que "els del Jueves abans estàvem per la revolució però ara bevem Ribeiro". Sinceritat no n'hi falta no.

CATÒLICS, HOMOS

- Per TV3 van dir que Al Bano es va "portar cruelment" amb els homosexuals, total perquè va dir que tot respectant-los els aconsellava que no cal presumir de gai.

- M'agradat llegir que l'aventurer De la Quadra Salcedo, home de bé i valent, s'hagi declarat catòlic practicant. També el modisto Custo i la bona persona de Joan Pera. A l'altra banda d'aquestes persones hi trobem els Zerolos, Zapateros i totes les perles.

- Al 33 passaren un documental d'un capellà de la Garriga que porta 40 anys al Camerun que ha fet una obra immensa i a qui tenen com un rei. Hi va qualsevol dels nostres polítics mamons i anticapellans i amb 4 dies torna a portar els negres a la misèria.



5 comentaris:

Efrem ha dit...

Crítica incisiva i raonada, m'encanta el teu bloc, has guanyat un lector assidu més!

Lycaon ha dit...

Perles des les bones!

A mi l'Òscar Nebreda aquest també sempre m'ha semblat un anti-Barça. No me'n fio ni un pèl.

Noctas ha dit...

Amic Pafiam no m'ho prenc gens malament., ets un crack i el teu blog com diu l'Efrem és divertidíssim., eii no m'agradaria que et privessis de dir res,., aquí rau precisament l'encant i la fúria del teu bloc...saludus campió!!!

Anònim ha dit...

OK. "Sento" dir-vos que la collita de perles noto que ha declinat una mica. Amb això de la crisi em sembla que la gent va tocant una miiiica més de peus a terra, i moltes pijorojiprogreries ja no tenen pebrots de dir-les ni fer-les. El retorn als valors avança. I VOSALTRES i jo hi hem contribuït. No hi tingueu CAP dubte.

Anònim ha dit...

La que m'ha agradat més és la dels catòlics que no tenen por de dir-ho. No com molts convergents, la majoria.