dilluns, 23 de febrer del 2009

Enemics de Déu, putasses sueques, imbècils, cabrons, i altres animals

RELIGIÓ

Parlava dels menjadors de l'Església a Madrid i per això faig l'afegitó. Han dit que a Barcelona també estan treballant a tota marxa, i acollint els marginats que el govern oblida.

Aquests enemics de Déu han aconseguit que ens considerin "el matadero abortista" d'Europa.

Aquests bèsties i els animals que els recolzen han de saber que qui més es juga la pell als barris, són els "curas antimafia", que són la majoria -la por és lliure-.

POLÍTICA

- Amnistia Internacional informa que a Xina estan violant TOTS els drets humans, en un informe de 80 planes. Presó per dissidents, condemnes a mort a qui xerra massa, algunes d'elles a catòlics; tortures i negació de qualsevol llibertat. El comentari seria: Calia perdre tan temps en un informe aixi?
És el comunisme!!

Obama per la seva part, com que els xinos tenen un fotimer dels bons públics, no n'ha dit res, calla com un puta.

DELINQÜENCIA

- El director de Google marxarà content de la fashion Barcelona. Li han fotut de la butxaca el seu últim invent revolucionari, cosa que podria significar un daltabaix a l'empresa. Així mateix cada dia del món sentim que Barcelona és guapa i turística, quan en realitat és la ciutat més corrompuda d'Europa. Màfies, drogues, delinqüencia, proxenetisme, polítics, etc.


Feminisme
guarro

- Una putassa sueca que fa pornografia, llicenciada en no sè què-això sí- se la vol promocionar com a l'altra puta fina la Tasso. Surt arreu, fins el Monzò en parla.

Ha dit: "
Les feministes hem d'inventar un nou erotisme" Quèèè? Us imagineu un erotisme feminista? Un home de veritat una de les dues coses que no faria mai sexualment és trincar una feminista.

Famosets

- La Beth, la nostra progre-pija-alternativa -ara surt al programa de la neu de TV3 esquiant- ; la que es masturba al teatre; la que deia que mai aniria amb un home que visqués amb la mare -i si vivís amb un mico?-, aquesta pobreta mamona, en definitiva, apareix retratada en moltes joieries com a imatge de marca d'una important empresa joiera, amb les seves raspes. I un penjoll d'Àfrica, això sí.

Política, religió

- A Ventdelplà hi surt el mestre, l'alcalde, el doctor, el cafeter, el veterinari, però es veu que al pervers i malèfic Benet i Jornet li feia nosa la figura d'el rector de la parròquia. Segur que va veure que és impossible pintar un capellà malèfic -com voldria- i que fos creïble.

- Em rellisca la Chacona, i Rubianes amb allò de "fotre los cojones en el campanario de España" què sé jo. Però a algú li interessarà saber que la Chacón va ser de les que es manifestaven cridant "
Jo també sóc Rubianes". Abans de manar l'exèrcit, és clar.

- A la Noria, Verstrynge va malparlar amb un odi boig que no havia mai vist cap a l'Església: nazis, "ordenan matar", partidaris dels camps de concentració, etc. Partint del principi mamamama, tinc la convicció que aquest li correspon la ma de maricon. No sembla maço ni marxista, ni mamon. Per cert, a la seva juventud se'l va acusar de nazi, crec recordar.

- Al Catalunya opina, del Canal Català hi surten elements extremadament fastigosos, quasi tant com el Sopena i la Iglesias de la Noria. Surten un parell de comunistes: un gras calb l'altre del foulard, i les femiroges Falcón i Carme Freixa. Comunistes i progres, per tant feixistes: són els que menys deixen parlar.

A més sels hi envà l'olla. La rojigualda no és la meva bandera, però dir -com la Falcón i el calb- que és una bandera asesina, fascista,
trapo asqueroso, etc. és de fanàtics perillosos. Del tipus dels assassins republicans de monges.

- A l'altra banda de la xusma roja hi han els menjadors socials dels catòlics madrilenys -i arreu- que parla la COPE , que donen de menjar gratis a una immensa munió que creix , de desarrapats, però també d'ex-executius, als menjadors de Carites -de la mateixa manera que els monjos dels monestirs ho feien segles passats-, i més que ho hauran de fer. I els polítics xupant de tots.

Si algú doncs, malparla dels capellans digueu-li:
De part del Pafiam, o ets un imbècil o un fill de puta. I si cal, afegiu: I jo ho subscric.




5 comentaris:

Lycaon ha dit...

Jo també miro de tant en tant el programa aquest de Canal Català, i t'has descuidat d'esmentar el Yoyas, un altre tertulià de nivell. Tot i així, és un programa divertit.

En Verstrynge és un tiu que va quedar arraconat i que ara intenta ser algú un altre cop mitjançant la provocació i una nova ideologia (marxisme-lenisme). A mi els que es canvien de camisa sempre m'han fet pudor.

Amb la resta tot d'acord, com sempre.

Carles TV ha dit...

Quin fastigós el Vestringe aquest. Semblava boig vomitant odi contra el clero.....

Noctas ha dit...

Imbècil segur, filldeputa depen del que pensi la mare que el va parir., M'ha agradat això de que un home com cal no es folla una feminista., de tant evident que és se'ns olvida...saludus campió.

Deyza ha dit...

La Xina de comunista només en té el partit i la bandera; i si, es penos que des de la UE i els EEUU no s'estigui fent res per a evitar la violació de drets humans (ni tan sols els occidentals els compleixen, s'estant tornant un simple text que ningú compleix, per desgràcia es clar).

Està molt bé això dels menjadors que comentes, és una de les parts positives que li veig al cristianisme (que no té perquè ser l'Església, de pas sigui dit). He sentit que Càrites, des del començament de la crisi, té menys donacions i més sol·licituds.

De capellans, com de comunistes, o de feministes , n'hi ha de tot tipus.

Anònim ha dit...

D'acord amb tots, però només dir-li a Deyza que no dubto que de comunistes i feministes algun n'hi haurà que raoni, és veritat però en conec pocs, cap, que treballi pels pobres del carrer, tampoc cap partit. La Santa Mare i els seus fills, sí.