dilluns, 20 d’abril del 2009

El rei de l'escorrialla televisiva i altres porqueries

Benvolguts amics i lectors en general, aquí van quatre tonteries.

- Xavier Sardà, el rei de l'escorrialla i la basura televisiva, ha tornat, amenaçant trencar la tranquilitat de la llar amb la visió de la seva pudent figura satànica. Però alegrem-nos, he llegit que el seu nou programa, tot i ser una merda punxada d'un pal, no és tan fastigós com "l'altre", però sobretot alegrem-nos perqué ha quedat el darrer en audiència. La seva deposició ha punxat.

- Durant mitja Setmana Santa, amb perversitat maçònica, TV3 ha programat una bona sèrie que durava del cafè fins al sopar -Ana de les teules verdes-. Just per a què molta gent es quedés a casa enganxada tota la tarda; com a eina dissuassòria de participar a les celebracions religioses. Digueu-me malpensat però els conec com la mare que els va parir.

- Mathew Tree diu que s'hauria de prohibir la religió a les escoles. Qui collons és ell per dictar lleis a casa nostra? -encara que molts pobres desgraciats pensin igual-. Em sap greu que un que defensa Catalunya, que fins i tot sembla simpàtic digui aquestes coses. Dins la classificació MAMAMAMA, aquest estaria entre els marietes -a més es alcohòlic, el pobre.

- La màxima autoritat sobre drogues, Escohotado, no es cansa de repetir que darrera el tràfic de drogues hi han molts estats. A Sevilla acaben de desaparèixer cents de kilos de cocaïna -sabem per la Cope, és clar-. I al port de Barcelona els polícies estaven involucrats en el tràfic de drogues, i de putes.

4 comentaris:

Lycaon ha dit...

En Xavier Sardà fa molts anys que ja no té cap interès per a mi. El que no sabia és que els de la Trinca havien dimitit de Gestmúsic. Massa farts.

Anònim ha dit...

Sobre Gestmusic el que tenia entés és que ja no eren els tres de la Trinca, sinó sols en Toni Cruz i en Mainat (exmarit de la Rosa M. Sardà i per tant excunyat d'en Sardà)

Pafiam ha dit...

Fa temps que el Miquel Angel va plegar, no es poden veure. Crec que Sardà i la seva tropa Kaputt. La Milà també ha plegat. OK amics

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog