dilluns, 14 de juny del 2010

Pafiam: Veni, vidi, vici... i convinci!

Al tercer post trobareu una mostra de les seleccions de perles progres, el 90 per cent del blog.


Després de la nostra tasca moralitzant, aquests són alguns dels que han renegat de la progressia:


La primera ànima convertida fou en la d'en Salvador Sostres. Tot i la seva peculiar manera d'entendre la mansedumbre catòlica s'ha convertit en un defensor de la nostra fe i tradició.

Miquel Colomer ha renegat de la generació progre del postfranquisme dels 70.


També Quim Monzó -anarquista ell, ha ha, i bastant bord, cal dir-ho-, que ha agrupat els progres en la Internacional Papanates, i els ha dedicat un llibre! -ja va transformar el meu DON'T COME TO CATALONIA, en un urbanita Don't come to Can Fanga.

Iu Forn, progre declarat i ara renegat, fins i tot n'ha fet un llibre! en un intent de salvar el seu prestigi intel.lectual.

Un cas sorprenent: Toni Ibañez, nietzscheà confés: odiava allò sagrat i m'insultava, salvatgement. Ara renega del "puto Nietzsche" i torna a la tradició. I manifestà que s'ha retrobat en ell mateix.

Sebastià Alzamora. Ataca els progres, però encara se li nota una justificació del progressisme. Poc de fiar aquest tio, anticatòlic a parir.

Xavier Rius, director d'E-notícies ha escrit Contra la Barcelona progre.

El terme progre ha passat a ser vergonyant.
Els humans no sempre som tan imbècils per a ser enganyats sempre. Compte! titllar el pensament progre de borreguil no vol dir que els altres pensaments dominants valguin dos duros.

No busco reconeixements, però fins que no es demostri un batallador més insistent que en PAFIAM, m'atorgo els mèrits que en bona llei em pertoquen.

I guanyada una , aviat lliuraré un altra batalla, contra el liberalisme immoral.

6 comentaris:

Lycaon ha dit...

No cal dir, Pafiam, que tu l'únic que has fet ha estat anticipar-te al progrés natural de les coses! La gent està tipa de progres i papanates! Gràcies, Pafiam, per la feina feta. Si això fos un país normal, t'haurien de donar la Creu de Sant Jordi!

Pafiam ha dit...

Perdona la immodèstia si és el cas -no és la intenció- i t'agraeixo molt el que dius. Tu també n'ets partícep actiu.

Evocacions ha dit...

Pafiam, Quim Monzó, a la Internacional Papanates, no diu res contra els progres. Critica i punt. I en molts casos critica allò que feien els progres i en d'altres el que feien els conservadors. Anarquista, un? Nietzcheà, l'altre? Entre el dir i el ser transita la mentida. Ara bé, tirant més cap el centre, jo diria que és necessari "destapar" la mentida, vingui d'on vingui, i defensar la tradició sana.

Anònim ha dit...

Pafiam tornaaa

http://www.lavanguardia.es/cultura/20101214/54089002345/un-artista-reembolsa-el-dinero-de-las-multas-de-tmb.html

Pafiam ha dit...

Evocacions, de fet Monzó no és massa exemple de res, només que no és tan imbècil com la majoria papanatoprogre.
Home, no ho dic jo que Ibañez i Monzó són el que són. Ho diuen ells.

Destapar la mentida, si senyor. Penso fins i tot que també és una de les gràcies de blog.

Anònim, no entenia la notícia que m'enganxes, i una vegada l'he entesa ja no entenc res. Aquest Ajuntament em desborda i aclapara. Crec que actuen així per la cocaïna. No hi trobo cap explicació més.

TORNAR PAFIAM ??mmmm, quan veus aquells tios caminant en pilotes per la capital de Catalunya, t'en vénen ganes, et vénen ganes de dir públicament el nom del porc a la truja que va parir el govern consistorial.

Avant amb els valors i la moral!!

Quina moral? diran alguns. Quina vols que sigui, cantamanyanes?

Pafiam ha dit...

Referente a la "colla desenfeinada" de can Criteri, els he de contestar que ni tinc temps ni m'interessa l'afer.