dimecres, 27 de juny del 2007

Portabella o la dignitat dels micos

Un tret dels progres és l'equiparació de persones i bèsties, per allò del ADN, de l'evolució, i tal. Em ve a la memòria la mort del Floquet de Neu i en Portabella prohibint dissecar-lo per una qüestio de "dignitat" del digne finat. Serà goril.la el tio!

La zoologia, la cultura, i les futures generacions han perdut la possibilitat de tenir a l'abast -encara que fos embalsamat-un exemplar animal irrepetible, i carismàtic.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'oblidava, Pafiam ets un crack

Pafiam ha dit...

No opinen així tots els meus selectes visitants, com podràs comprobar per les monstruositats que m'han dit. I que me les esperava un dia o altre.Potser en diré alguna cosa.

Sara ha dit...

M'encanta trobar-me carlins i més si és per internet!!! Pensava que eren una espècie extingida (davant de l'evidència). Potser és a tu a qui haurien de dissecar i exhibir-te en un museu (jo et visitaria).

Estic impacient pel decàleg liberal. De moment sé què en pensen els progres, però dels tradicionalistes com tu encara no!!!

Salut!

Pafiam ha dit...

Gran dia, una mossa, inquieta, al blog. De totes maneres no cal faltar perquè sigui tradicionalista. Per cert, ets jove i et disculpo si no sabies que els carlins eren els catalanistes i els altres els espanyolistes i corruptes.
Un fill? de penal? sembles molt jove -amb respecte, de cavaller dels d'abans-
El decàleg liberal ja està llest.
Una miiica progre sí que ho ets, oi?