diumenge, 24 de juny del 2007

Puigcarbó, Vidal i Ibañez. El triangle amaçonic

Vaig tornar alguna visita al Puigcarbó i em trobo la desagradable sorpresa del seu atac foll -no n'encertà ni una-. Així mateix un que li deia el nom del porc. D'això el post aquest.

Puigcarbó I Vidal insulten i calumnien l'Església des de l'estil clarament maçonic i l'Ibañez pel mateix preu insulta també els creients des de la brutalitat nietzschiana. El Carbó també es declara seguidor del brètol. Amb el que diu no m'estranya.

És el triangle de xoc que lluita per exterminar aquest perillós enemic de la humanitat que és el catolicisme, sobretot als llocs de misèria, ja que amb les vides que salven amb la seva tasca les entitats eclesials, fan que hi hagin més boques a alimentar i la gent tingui accés a la sempre perillosa cultura.

Sincerament, no sé com es pot atacar d'aquesta manera la saviesa i la bondad. Vull creure que serà ignorància , per fer-se el progre o seguir el discurs al ramat induït.

Un consell: no us en fieu mai del tot de gent tan anti.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ignorant i progre ve a ser el mateix.

Toni Ros ha dit...

Criatura pudent, rata de sagristia: a mi m'havien insultat de mil-i-una maneres, però mai m'havien dit maçònic. Et felicito, ets el primer.

Pafiam ha dit...

Seguint la teva màxima, he d'estar content ja que em comencen a insultar.
No estarà molt content el teu amic promaço Vidal, amb el que dius. De totes maneres, era només una sospita. He de reconeixer que t'has moderat en el tema,-i he vist que el post grinyolava i l'afino-, però has de rebot rebut, i és que el CARBÓ em va encendre, hahaha.

Us considero però entranyables, cosa que explicarè en un post.

Pafiam ha dit...

Missatge deixat al blog del Carbó per si no el publica, que no el crec capaç, però...)

La Julia ( típica mestra ) és una senyu de primaria. Acabàramos! Són els pitjors. Els maçons els han inoculat a la facultat l'odi a tot allò sagrat.

El resultat d'aquesta educació: una societat de cafres i idiotes. Ja és el que es pretenia.
Estic orgullós que vinguis a dir que el meu blog és únic, En el fons tots penseu i sou el mateix , per molt que us baralleu.

Francesc Puigcarbó ha dit...

tio, tu estás molt malalt, peró molt, nomes que jo se la teva veritat, el misteri que amagues, i aixó es el que et fot, però es el teu problema, i l'hauràs d'arrossegar.