dissabte, 21 de juliol del 2007

FI DE L'EPÍLEG I LES ENTRADES. COMENTARIS OBERTS

Abans de marxar quinze dies a la montanya vull deixar la feina feta.

Les raons esmentades per plegar penso si no seran excuses,i el que passa és que no tinc ànima de blogger. Deixo doncs de fer entrades. Resti aquí aquest blog com els blocs de pedra de les ruïnes de l'antigor com una mostra de lo que pudo haber sido y no fue. Resti aquí el meu pensament -pensament d'altra banda consubstancial a les arrels de la nostra civilització- amb prou extensió i a vegades densitat, per a qui vulgui reflexionar-hi.

Ho vaig dir al Manifest i s'ha acomplert: " És possible que davant aquestes reflexions algú bordi com gos foll; els ignorants hi facin tentines i els cretins babarotes. "

Em vaig oblidar de dir : i els altres - si existeixen- restaran impasibles i callaran. Callem tots doncs. El que si restarà oberta és la publicació dels comentaris, que respondré.
I és que malgrat aturi el meu discurs no vol dir que vulgui parar d'escoltar. M'agradaria saber p.e. quines són les raons de l'optimisme generalitzat i la fe en la modernitat i la postmodernitat; la justificació de la bondat d'aquest temps cretins i inmorals, o bé allò contrari, és clar; alguna vivència, etc.

Acabo amb un altre profecia: Aquesta societat va de victòria en victòria fins la derrota final.



6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

et passo doncs al cementiri de blogs abandonats?
Saps, has estat un bon heterónim, però el discurs ha estat excessivament standaritzat, t'ha faltat frescor, i si vaig errat si no ets un eheterònim, endagat un tret al tarro, de fet intelectalment ja estàs mort, et falta nomes complir el tràmit reglamentari. Quan un no ha entés res,ésel milorque pot fer.
Males vacances

Anònim ha dit...

Bé, està bé llegir blogs diferents. Aviam tu diria que ets catòlic, no progressita i anti no nacionalista. Per tant, el teu decàlec és EL BON CATÒLIC (amb reductes de nacionalisme contradictori) ANTI TOT.

És broma. Val a dir que has de matitzar moltes coses. Jo podriem dir-me progre "multicultureta" o "ecosociata", però bé, tampoc em defineixo amb cap partit en concret. Critico la jerarquia de L'EC. No pas als bisbes catalans i als capellans. Si a Rouco Barela i a Ratzinger. A les parides que fan els dos. Al suport al PP i als EUA. A la lluita contra els cures com Casaldàliga. Es pot ser catòlic i progressista. Els propis progressites no ho entenen. Tu tampoc. Deixe-m'ho així.

És un blog-poesia-reflexió tancada que no està malament, però hi ha molta crítica i poca auto crítica. El millor crític és l'auto crític. El millor biògraf és el que sé sap definir a si mateix XD

Cert que la ciència no pot tenir llibertat total, hi ha d'haver límits que imposi la societat. Però on arriba la línea? Cadascú té la seva moral? El que un li sembla bé a l'altre no? En tot, hi ha pros i contres, les cèl·lules mares és llegi usar-les però poden salvar vides. Llavors s'ha de triar no? No sé.

Acabo ja, et seguire la pista.

JEJE

BONVACANCES

Anònim ha dit...

Deixeu-me que respongui a mitjans d'Agost. El Puicarbó em desconcerta i em faria parar boig. Ara ves que collons he dit per a què es posi així. Bé, gràcies però per escriure i també a en Joan, que al menys tens els sants dallons de declarar-te progre.

Fins a la derrota final! Ens hi veure'm.

Anònim ha dit...

Et sembla poc? On el situes -al Puigcarbó, es clar-: En els gossos folls, ignorants o cretins?

Jo també sóc tradicionalista però em considero "hispanista", tanmateix em sap greu que tanqui aquest blog que tan prometia.

Pafiam ha dit...

Amic anònim, en Puigcarbó és un artista -plàstic-i ja se sap. No entra en el mateix barem que els altres.

El que m'intriga i em preocupa d'ell és que podria donar indicis de ser una mala persona -potser intoxicada per aquell boig-.
No ho sé, no ho sé.

Pafiam ha dit...

Tens raó Gil, no parlo massa de mi. I potser això ha desafavorit el feed- back.
Lo de la crítica a la jerarquia religiosa és una collonada, perdona.
Et molesta la imatge d'un bisbe? Trobo que la gent és pacient fins la bogeria ,en canvi, amb els polítics. Ni un val un pepí, i a sobre roben, i "s'ho creuen". Diuen parides els bisbes? Ja us ho trobareu si són parides. Em sembla entreveure que per tu el progressisme és l' únic que té dret a existir. Gràcies pels elogis.

Has estat desafortunat Francesc. Algún dia et sabrà greu i veuràs que estàs errat en moltes coses.
I de l'única cosa que no s'em pot acusar és de ser standard.