dijous, 27 de desembre del 2007

Més perles progres. Progresia o tonteria?

-Amb una cara encesa d'odi parlava contra el Nadal i el poc que li agraden aquestes festes, la Rosa Villacastin ,"periodista" experta en putes famoses. Poc abans havia defensat els metges avortistes i la lliure elecció de les dones sobre els avortaments en gestacions molt avançades. Tot va plegat. Gràcies E-Cristians.

- No us heu fixat que a Ventdelpla el casament -el compromís- entre els joves no existeix. Sempre diuen: Anem a viure junts? És significatiu en un cas com el d'una minusvàlida. Així li va anar. Per què plorava tant quan la va engegar el Juliá si ningú es volia comprometre? Sabéssiu com n'es de miserable el Benet i Jornet!

-El regidor sociata Zerolo -gai queen de la política madrilenya- morrejava amb un home davant les càmeres, per provocar. El van insultar. No està bé, és clar. però sembla que ho busquin.

-Els pijoprogres de l'Ajuntament de Barcelona ja fan propaganda per les ràdios de la festa del Carnestoltes fa setmanes. Quins animalons!

A Castelldefels, per aquestes dades, no només no posen les llums amb motius nadalencs, pitjor que les bosses cèlebres del cap i casal, sinó que la gran il.luminària indica: ZONA DE COMPRES. Per cert, és la capital catalana de les putes.

-Una altra gran vergonya nacional perpetrada pels progres: el degà dels homes de teatre, encara en actiu, Esteve Polls, no ha pogut estrenar al Teatre Nacional fins ara, després de lustres d'inaugurar-lo. Ja suposareu perquè. Massa tradicional i catòlic, home de teatre net i moral. Si hagués ensenyat alguna tita, o el desfici per ensenyar el cul com el Joel Joan... Ho ha fet amb el meravellós Poema de Nadal d'en Segarra.

8 comentaris:

Lycaon ha dit...

Els grans artistes, escriptors i intel·lectuals d'aquest país, els nostres homes més excel·lents i universals, sempre han estat catòlics. Com per exemple, Salvador Dalí, Pau Casals o Antoni Gaudí, reconeguts internacionalment. Algú em pot dir algun socialista/no-catòlic català que hagi triomfat igual?

Per cert, Pafiam, què passa amb el regal? Era una innocentada xDDD

Anònim ha dit...

Al no deixar o enviar dades per el enviament no he pogut fer-ho, i aquell despatx que sortia al link no l'he trobat més. Pafiam compleix, jo no sóc polític, mejorando lo presente.Bon any.

Lycaon ha dit...

D'acord, Pafiam, tens raó. Bon Any igualment a tu i a tots els teus lectors!

Anònim ha dit...

El que els hi mola a aquesta trepa són les festes -diem-li paganes, com el Cap d'Any, el Carnestoltes, el tió. Val més això que conmemorar la Revolució d'octubre rusa.

Anònim ha dit...

Ah, ho deia per la propaganda del Carnaval en ple Advent.Si les llums del Nadal ja les pengen per Tots Sants!

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anònim ha dit...

Qualsevol mindundi progre i sociates en general els hi ha de caure la cara de vergonya al llegir aquestes coses que selecciones. Bravo Pafiam.

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es