dijous, 17 de gener del 2008

Corresponsal andorrà reacciona amb el Tortell

-El corresponsal de TV3 a París fa pinta de xai però és de la cosa més socialista sectària.

-Reacciona! És l'alerta d'un spot de la tele que així ho diu: REACCIONA!!. Hem de reaccionar, sinó estem fotuts. Es refereix que no hem de quedar impassibles davant les primeres arrugues i comprar els productes nosequins. Tal qual. ACTUEM JA!

-El Tortell Poltrona va dir que era un disbarat que Ventdelplà fos apta des dels 7 anys quan és un compendi dels 7 Pecats capitals. Té tota la raó. Per fi un "tirititero" -segons el sentit que hi donen els madrilenys- com cal.

- Tan contents que estàvem que Andorra participés a Eurovisió i ara es foten a cantar amb l'idioma dels Windsor. A veure si s'els carreguen aviat.


-

5 comentaris:

Lycaon ha dit...

Sens dubte, reaccionem masssa poc, i hauríem de reaccionar més davant coses que són inacceptables. La reacció no és dolenta. La reacció és higiènica, demostra que som valents, tenim valors i podem treure'ns de sobre el que no volem. Contra la revolució, reacció!

Anònim ha dit...

Bon joc de paraules!
Visca la reacció! (a l'estupidesa, el mal i la modernitat mal entesa)

Anònim ha dit...

És que no sabies que als andorrans només els interessa la pela? A mi m'han ensarronat algunes vegades. Els aranesos encara són més de cuidado.

Lycaon ha dit...

El corresponsal a París és un noi molt jove? Em sona. No sé si és socialista o no, però, si no ho és i no vol que el fotin fora, ja pot amagar-se de la caça de bruixes.

Quins temps aquells en què governava un partit favorable a la llibertat i per TV3 campaven els socialistes declarats (Otero, Francino, etc.) i no passava res. Mal fet, Ioda. Massa tard.

Anònim ha dit...

Sí, és jove però vell d'esperit. No sé com es diu ni val la pena. Ara fa dies que no el veig. No és molt barroer però manipula un munt.
És cert, és un error de la dreta donar peixet als comunicadors sociates a les teles. El PP va fer exactament igual, sobretot en alguns repartiments d'emissores, que és més greu. Pugen els rojos i cacera de bruixes i massacre als independents i dretans.