dilluns, 11 de febrer del 2008

Milionaris esquerrans

- No dieu que no fa fàstic a una persona normal veure aquests multimilionaris de la Plataforma del Zapatero donant la cara només perquè els hi ha atorgat el Canon digital i ha volgut ensorrar la família tradicional amb els "casaments" unisex. Cap sorpresa però, són les cares de sempre, amb la Mascona masona a primera fila ensenyant dents. Roja màs que roja!! jaja.

-Només hi ha una cosa més intragable que molts homes socialistes: moltes dones socialistes. Reconec que pot ser mania meva, però no suporto aquestes marujas vingudes a més, amb roba cara, milionaries gràcies a militar en un partit obrer, amb aquestes mitges melenes, encantades de conèixer-se, tipus Manuelas de Madre.

3 comentaris:

Lycaon ha dit...

Són gent que, per ignorància (ja em direu què sap la Mascó de política?), prejudicis i oportunisme, creuen que el millor és militar amb el PSOE, perquè així són més purs, bons i moderns.

Però són més hipòcrites que tontos: només has de veure on viuen i a quina escola porten els seus fills.

Anònim ha dit...

La Chacón? i la de la Vogue? I la comunista Mayol? i la Otero?

Anònim ha dit...

Amb el respecte cap a les dones que pateixen la malaltia de la de Madre, no crec que els hi faci favor apareixent sempre a primera fila de tot a tot hora. Si arribés a estar bona!