dimecres, 20 de febrer del 2008

Vòmits de catòlics

- A la peli familiar de la tarda de dissabte a TV3 només començar apareixen dues lesbianes -segur que eren més putes que lesbianes, menys putes però que la mare del programador de TV3- amb un primer pla de les dues llengües.

-La secretaria d'Immigració de la Generalitat diu que Catalunya "vol ser terra d'acollida". No en tenim prou? Sort que com que no hi haurà aigua fotaran -fotarem?- el camp una bona pila.

- Mireu si els veig miserables els del PSOE de Madrid, que tinc unes temptacions horribles de votar el PP, jo. Ara només falta que hagin reconegut que la crispació -tensió- la portan ells.

Fa temps que sé de la calanya de l'Oriol "boñiga" Bohigas però no pensava que s'atrevís a dir que "la Sagrada Família és un vòmit de catòlics". És francmaçó.

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

en Bohigas es va excedir una mica en les formes, però en el fons te raó,la Sagrada Familia es lletja de nassos, i no ho dic pas per la part d'en Subirachs, si més no tota ella en si.
Feia temps no treia el nas, però veig que vas embalat

Anònim ha dit...

Com sempre discrepem, amablement. La part de Subirachs ni fu ni fa. A sobre situa la Verònica com a protagonista de la façana, quan és un personatge secundari als Evangelis.


Gràcies, jo també passo alguna vegada pel teu cau. L'altra dia vaig anar al mercat del diumenge a Sabadell i vaig pensar; a lo millor trobo el Puigcarbó.
(No n'hi ha per anar embalat?)

Anònim ha dit...

És trist que CIU hagi decidit que el PSOE és millor que el PP. Tontos!

Lycaon ha dit...

Tant miserables PSOE com PP, i, a sobre, anticatalans. Però molts catalans masoquistes seguiran votant el PSOE de Bono i Ibarra... Llàstima.

Anònim ha dit...

Cert que són la mateixa misèria, però pel que fa al seu anticatalanisme, pel demés el PP és un partit molt més decent i seriós.Ni fa crims d'estat ni roba , al menys tan com els socialistes i sobretot que els felipistes.