dissabte, 15 de març del 2008

6 Perles progres 6

- La falta de classe, elegància, cultura d'aquest país es demostra presentant una cosa com el Chikilicuatre a un festival musical. A mi em va riure, ni que sigui de pena, però no és el lloc no.

- L'expert en imatge del programa del Om va despotricar del Bisbe Rouco Varela, només perquè -deia- que feia cara de dolent. Els altres desgraciatsde la tertúlia, anaven dient sí, sí, amén.

- "Allibera't, deixar anar els instints, la vida és un zoo". Això és un spot promocional de TV3. Els faré cas: la meva manera d'alliberar-me és ... en la mare que...a tota la púrria aquesta.

- Samantha, K33 pel vespre, és una sèrie en la què surt un tio, masculí pelut, disfressat de dona sexi. Sembla talment que sigui per a normalitzar, quan no incitar l'homosexualitat i el transexualisme.

- La progre entre les progres, la Beth, fa una funció en que es toca la dallonses i es masturba. Digueu-me carca.

- La Cope ha dit que els socialistes, ha ha, Bardem i Almodòvar tenen una fortuna de centenars de milions de pessetes. Estan investigant. ( Va dir a continuació també, que a Madrid han tancat 300 petits comerços pel gener)

2 comentaris:

Lycaon ha dit...

Molta gent que s'autoanomena socialista i atea també critica el Sant Pare actual, no per res del seu discurs (del qual no en tenen ni p... idea), sinó perquè té cara de dolent. És per flipar. I aquests són els que van d'intel·lectuals. Els intel·lectuals de Disney, això és el que són.

Anònim ha dit...

És cert, els convidats a la tertúlia de l'Om són d'allò més ignorant i una part tontos progres a desdir.