dissabte, 15 de març del 2008

Hi entenc més del que em sembla, em sembla

Tothom se les dona d'expert en política però veig que la gent en general no hi enten pas res tampoc.

Ara el més transcentendal és veure com els sociates podran gestionar la crisis monumental que s'acosta. Dic transcendental i prioritari. M'avanço a dir que la crisi econòmica és allò de què es parlarà ben aviat a tots nivells. És clar que fotaran la culpa al mercat, quan en realitat, el dèficit espanyol és el primer del món en termes relatius. Això només es pot escoltar a la COPE.

Segon. Ara, el que cal és una pinça de tots, dretes i esquerres, contra el PSOE. És vital per a tots, polítics i no. Sisplau no feu més sang amb Esquerra que -almenys les bases- també són dels nostres. Ja n'aprendran.

Això és el que han de fer tots, aprendre, a no fer el tòtil satanitzant el partit i polític espanyol -Aznar- que més calers ens va donar i més honradament va governar i no pas recolzar la màxima incompetència feta política com és el socialisme peninsular. Creieu que hauran après la lliçó? Tanmateix el PP haurà de deixar estar les collonades de la llengua i ensenyament a Catalunya.

Us he de dir que la cara dels polítics sociates del meu poble el dia de les eleccions era un poema. Comptaven amb la majoria absoluta.

5 comentaris:

Lycaon ha dit...

Hi entens molt, en política, és veritat, molt més que la majoria. Però et faré una crítica: la pinça contra el PSOE és una ingenuïtat. Qui anirà contra el PSOE, a part del PP? I mira que raons no en manquen pas, però tots els partits volen aprofitar-se del PSOE d'alguna manera i no posaran en perill aquesta possibilitat. Tot i que després es demostri que és un error, com ja ha passat.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Al final és el PSOE que s'aprofita de tots. La pinça ja la va fer IU i PP et recordo. El problema, en definitiva ve de que el PP és tan inocent que va regalar l'espai audiovisual al PSOE i amb el control dels mitjans per propalar les seves mentides, al PSOE no hi ha qui el pari, ajuntat això al catetisme general.


Després de venir d'uns desintoxicants dies de vacances parlar de política ve una mica gros.

Anònim ha dit...

EL PACTE PP PSOE JA ESTA FET.QUINA COLLA DE BANDARRAS.I CATALUNYA,COM SEMPRE FENT EL BABAU.....JUGANT AMB BARC.......

Anònim ha dit...

Això se m'ha escapat, anònim segon, -el primer sóc jo que em vaig equivocar-. No sé d'on has tret la informació, però també avanço que seria un error monumental del PP, amb la crisis que ja tenim a sobre. Tot sigui per anar contra els nacionalismes.