dilluns, 10 de març del 2008

Només jo ho he dit. Mardita sea.

Il.lustres analistes arreu i ningú ni piu, i era claríssim. Una vegada més els fets m'han donat la raó. Mardita sea!


(Anterior post):

"- Hi ha cosa més estúpida políticament que IU i Esquerra atacant només al PP furibundament a la campanya? És que pensen esgarrapar-li vots?"

L'Esquerra espanyola i catalana ha demonitzat, tant, tant, tant però tant el PP, que molts dels seus votants han preferit vota contra el PP -votant PSOE- en lloc de votar-los a ells. Toma! Per burros. Hi ha ajudat la polarització dels debats, també.

El PP. Tot i ser més seriosos que el PSOE també són prou idiotes que no s'adonen que el seu anticatalanisme els ha perdut. Toma! Per burros.

CiU acomplexada com el PP per ser de dretes, ha preferit també atacar el seu aliat natural espanyol. Gràcies a això, tenim sociates per anys.

El PSOE en la seva línea, amb la mentida com eina de treball, apel.lant els baixos instints de les classes més baixes. També són uns ineptes pero tenen l'habilitat de saber despertar i manipular les baixes passions de la gent, progre i inculta.

3 comentaris:

Lycaon ha dit...

Sí que ho vas dir, però ja ens ho podíem pensar. Després de tots els disbarats que han fotut. No podia pas ser pitjor per Catalunya. No deia en Pla que el més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres?

Anònim ha dit...

Ahir es va acabar la vaselina a moltes farmàcies... El farmacèutic em va comentar que qui la comprava tenia pinta de ser d'ERC.

Anònim ha dit...

És sensacional!! Al moment que jo t'enviava un comentari, Home tranquil, tu feies el mateix! Pots comprobar-ho per l'hora . I diuen els materialistes que no hi ha misteri!
Llegiu els meus tags Providència, si teniu temps.
Ara veig que hi ha un petit desfasament de minuts, però el fet és el mateix.
Per cert, mentre els d'ERC es fotin entre ells mateixos... En el fons crec que la majoria però són com cavalls salvatges, nobles però que cal desbravar.