diumenge, 2 de març del 2008

Penso emigrar

- Es llueix el programador de cine a TV3. Van fer la peli més inverssemblant violenta i fastigosa de fa temps: El hombre sin sombra. El diumenge: Tienes un e-mail. La comedia més plana mai rodada. A Antena 3 Vírgenes suicidas, on el missatge era que els pares havien de deixar cardar les nenes perquè si no se suiciden. Tal qual.

- Hi ha cosa més estúpida políticament que IU i Esquerra atacant només al PP furibundament a la campanya? És que pensen esgarrapar-li vots?

- M'han dit que a totes les escoles, per a no parlar de la Passió, a la Quaresma celebren una tal Vella Quaresma, representada per una vella amb 7 potes a qui canten, maravelleu-se: LA CUCARACHA!!! Així és l'ensenyament -i els profes- del país. Bogeria i necedat pura.

-El Bassas no és mal tio però s'ha de fer perdonar que és cristià. És el típic nen ben educat que juga a transgressor. Mireu que li vaig veure fer instigat per la truja de la Julia Oterro, o era amb l'Om? Va haver de transmetre com si fos un partit les guarrades i llepades que es feien Sharon Stone i el Douglas, amb la pel.licula de fons: "Ara entra a l'àrea". Feia una graciaaaa. Ho escric perquè en quedi constància, se n'avergonyeixi i no ho faci més.

Avui crec que són bones i il.lustratives perles.

3 comentaris:

Lycaon ha dit...

Pafiam, no emigris, que et perdries els espectacles ridículs d'alguns polítics i periodistes, que se les donen de bons i purs per atacar el PP perquè sí en comptes d'oferir propostes. Suposo que això dóna sentit a les seves vides. "La Cucaracha" per Quaresma? Així està el nostre sistema educatiu, a la cua d'Europa.

"El hombre sin sombra" no és pas més dolenta que moltes altres pelis, no sé què t'ha agafat contra aquesta xDDD

Anònim ha dit...

És semblant al que fan per Nadal, tots són cagations i Papanoels. I
perquè no poden enmascarar els Reis Mags!

Anònim ha dit...

Compte Lycaon, no he dit mala peli, inclús et pot enganxar, però no té cap ni peus i és sàdica.