dimarts, 6 de maig del 2008

Russa cabrita

-Que consti que no escolto el Bassas, escolto els convidats, a vegades. Avui el F. Sanuy ens anava a explicar una confidència dels seus "sopars clandestins" amb el Leopoldo Calvo Sotelo, i va i el talla.

-Per què no expliquen a la gent que tot el que li passa al Pajares és degut a la cocaína, que li ha destrossat el cervell?

-Parlo del Barça perquè és una altra cosa que em dona la raó. La culpa del què passa al Barça és del relativisme moral de l'entitat, que no actua amb mà dura davant la manca de seriositat dels judgadors ni fa complir la disciplina necessària a l'esport. Putes, festes i ves a saber què. Una alemany amb un fuet és el què convé. No ho dubti ningú. Potser no guanyaríem tampoc però al menys no faríem riure.

- Torna a apareixer sovint als mitjans el bord corrupte d'Alfonzo Guerra, l'ídol de loz dezcamizaoz, Ho recordeu? Em sembla que torna a mangar al Parlamento andaluz.

-Un director d'escola conegut meu em va explicar que pels vols de Nadal una mare russa va anar a apuntar el fill a l'escola i va veure el pessebre muntat pels nens . Va fer cara de fàstic i va dir decidida "Eso mi hijo no". El director, progre ell, va dir que res, que allò era per fer bonic.

4 comentaris:

Lycaon ha dit...

Només un apunt sobre els russos, que en conec alguns. Rússia ha passat d'un estat decadent que havia declarat oficialment la inexistència de Déu, a un renaixement de valors i espiritualitat cristiana sense precedents. Fins i tot en Putin va dir, per oportunitat política o no, que els seus pares l'havien batejat en secret quan era petit. Per això la dona aquesta de l'institut no és representativa. Els russos són cristians, malgrat tot.

Anònim ha dit...

Sí, és cert. Em vaig emocionar amb un documental de fa pocs dies sobre això que dius del renaixement espiritual cristià ortodox, després de la barbàrie roja. És la primera i quasi única esperança de regeneració que queda en aquell país, i tothom ho sap.

Lycaon ha dit...

Jo també vaig veure aquest documental !!! Ara són ells els cristians i nosaltres som els rojos, on vas a parar!

Anònim ha dit...

La gent minusvalora la nefasta influencia de la coca a la nostra societat, hem passat de la heroina a la coca i ens pensem que ara estem millor, quan la coca és més traidora i afecta fins i tot l'economia i destins dels paisos.
Cal que actuin els poders ja.