dimarts, 11 de novembre del 2008

Vergonya

Abans de penjar el pròxim recull -monotemàtic polític- vull destacar i alçar ma modesta veu contra l'atac del CAC a la llibertat, Llibertat escriuen ells.

El CAC ha suprimit la COPE a Girona i Lleida i alguna de Punto ràdio per "atemptat a la convivència". Això fa que senti vergonya d'aquesta Catalunya d'avui, fanàtica, a l'hora que immoral. Cada dia sento més vergonya de dir pel món que sóc català, en aquests temps.

Em fa mal al pensar que pensaran a fora, de nosaltres. A Anglaterra ens acaben de posar a caldo, i encara que en alguna cosa els traeix el seu imperialisme, hem de reconèixer que pitjor no ens podem vendre. Em fa encara més mal pensar que si a fora no trobem al.liats i generem antipatia no sigui per culpa nostra. Tanta unanimitat en contra és sospitosa.

Jo escolto algun programa de la COPE, àdhuc els de la parella Losantos-Vidal, ja que diuen coses que tothom calla. That's the question. Reconeixent els excesos de Losantos i Vidal, reconeguem també els nostres. El tema és gravíssim, frega el feixisme.

Nota. Dos blogs que he trobat d'angloresidents a Barcelona que tampoc ens poden veure: thebadrash.com i lifeincatalonia.com. Un exemple : In the nazi concentration camps the prisioners had to have a number printed on their skin - for being considered a genuine catalan you need to provide your catalan certificate in order to work. Could anyone tell me where are the differences? El que jo dic: Don't come to Catalonia. Es queden a emmerdar i ens insulten.

Els hi vaig enviar el manifest antiturístic i Unhab em va respondre això: Hey Pafiam, what's it like living with your head so far up your ass that people mistake the things you say for projectile diarrhea? It must suck! I'd be a bitter and ineffectual wanker too! Your father! per si de cas. No entenc alguna cosa , si algú ens pot traduir, endavant.

4 comentaris:

Noctas ha dit...

Si senyor.,plenament d'acord. La cope serà grollera en ocasions però jimenez Losantos és un geni de la radio i dona molta canya. és una vergonya, només volen emisores aprantment virtuoses que no facin res més que massatges als polítcs.es una vergonya.

Anònim ha dit...

Els consellers del CAP cobren més de 130.000 euros, més que el president del govern.Per això el del PP no va dir res i es va abstenir.

Lycaon ha dit...

La CAP aquesta em sembla una vergonya antidemocràtica. Si no els agrada la COPE, que la critiquin o no l'escoltin. Però tancar-la ???

Pel que fa als anglesos aquests, són una excepció. La majoria d'anglesos que viuen a Catalunya -i jo en conec alguns- són més catalanòfils que els mateixos catalans, sempre tan baixos de moral. És normal està baix de moral quan estàs colonitzat per un Estat tan lamentable com l'espanyol.

Pel que fa a la comparació amb els nazis que fa un dels anglesos, l'altre dia també vaig sentir el de Ciudadanos fent la mateixa comparació. Sempre la fan i, amb ella, es posen evidència com el que són, uns idiotes. Hi ha una teoria que diu que, en una discussió, quan algú treu la comparació amb els nazis, perd. La teoria té un nom i tot, però no me'n recordo. Se suposa que la comparació és tan exagerada, desproporcionada i fora de lloc que el que la fa queda com un perdedor.

Anònim ha dit...

Lycaon, si això és la simpatia que ens tenen els anglesos, i tothom! Aquí l'ha encertat de ple Pafiam.

"Els articulistes estrangers a Catalunya fan majoritàriament costat a l'informe de The Economist on aquest setmanari denunciava un suposat "dogmatisme lingüístic" a Catalunya. El diari El Mundo ha copsat l'opinió dels representants de la BBC Television, Newsweek, Reuters, BBC Radio i RTL. Segons Gabriela Torres, de la cadena pública britànica, "l'article és una radiografia del que passa a Espanya. Pot tenir alguna errada, però dóna una idea del que passa al país i a Catalunya". Gudrun Greunke, de Reuters, ha indicat a El Mundo que "The Economist no s'inventa les històries, verifica molt allò que publica i cal pensar-s'ho molt abans de plantar-li cara".Llegiu

"La corresponsal de la RTL francesa, Martine Audusseau, ha dit que "a Catalunya potser el nacionalisme sigui excessiu, però és normal tractant-se d'una regió que va sortir de la dictadura". Sobre si els polítics són uns cacics, Torres ha afegit que "jo no hagués fet servir aquesta expressió, però és cert que tenen molt poder". El redactor Alex Simpson, que col·labora amb la BBC Radio, ha manifestat que "el nacionalisme està llastrant el creixement del país".