dissabte, 1 de novembre del 2008

Raaaabia!

Mieoooo, tengo mieoooo! Els mamons- i mimats de l'Administració- de Port Aventura passen de castanyes i celebren el Jaluin. Ens n'assaventàren fins l'extenuació amb un insuportable anunci que es fot a les orelles com una mosca.

Els mitjans també segueixen modes. Ara es porten als anuncis les veus de tontetes i tontets, figaflors amb un to de veu de no haver trencat un plat -això dona confiança-. La més representativa és el to hipòcrita melós d'una toia -catalana- que fa molts anuncis, en recordo un que comença dient que no sé què li va ensenyar sa mare. Abunda també arreu -sembla que això és tendència- la pronuncia especial de la s. De forma rara tirant a pija. És la que empra el doblador de l'ensinistrador de gossos del programa de la Cuatro. No serà la versió de la z anglesa. Algú sap perquè en diuen Antz en lloc d'Ants a la peli de Disney?

Un altra anunci pel que es mereixeria cremar els publicistes és el de Carrefur i la seva puta musiqueta: Na, nànananà. Desenes de vegades diàries.

Abans de penjar més perles penjo això. Dieu-me tiquis-miquis, però pels que escoltem els mitjans sovint, aquestes capullades s'ens fan molt pesades. Insuportables.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Et diré que el de Port Aventura encara l'emeten. En quant a la tonta de la veueta, va fer també spots del PSC.

Lycaon ha dit...

Hi ha veus que haurien d'estar prohibides i que, en canvi, les hem d'aguantar en mitjans públics xD

Deyza ha dit...

Una amiga està fent la publicitat i realment ens manipulen en una mesura molt més bèstia del que ens imaginem.

Realment quasi no miro la tele però he de dir que tot i que els anuncis són en la seva majoria pesadíssims, el que més m'emprenya és la constant manipulació de la informació, i, en conseqüència de la gent.