dimarts, 31 de març del 2009

Mestres pederastes i algunes perletes



Potser no és una selecció massa espectacular, però en canvi dona explicació d'alguns temes, i des d'un angle que el sistema progre amaga o manipula.

- Una xarxa de funcionaris de la Barcelona socialista estan acusats de col.laborar amb la prostitució a l'antro més gran de l'estat a castelldefels. La inútil oposició calla.

- El viatge apostòlic, portador d'esperança i sol.lidari del Sant Pare, la xusma dels mitjans l'ha reduït a
una discussió sobre la puta goma. Han desfigurat i manipulat les seves paraules. És certíssim que a la lluita contra la sida el primer que cal és fidelitat, i no sucar a les primeres de canvi, COM LES BÈSTIES. A més, les gomes no són garantia total.

- Un mestre -un de tantíssims, mireu, mireu- ha comés abusos sexuals a una escola de St. Cosme. Si hagués estat un capellà no haguessin amagat la notícia a un racó dels diaris. I les sectes progres no haguessin parat de parlar-ne.

- L'Om sempre que el miro en fot una, ja n'he posat alguns exemples: l'altra dia va fer una enquesta i tertúlia sobre
a quins llocs havien cardat els preguntats. I unes rises que feien els desgraciats -en el sentit compassiu de la paraula- . Fou a l'hora de la Nocilla dels nens. Quin país construeix gent així? I la Terribes fent l'egipci. Aquest Om -i la Terribes- ens han tingut enganyats. Té lo necessari per ser un bon presentador però fa coses que l'invaliden. Allò de riure de " la puta Espanya penjada pels collons" és una de tantes mostres de poca professionalitat i rigor.

Confidències

- Potser algú encara no sap que a les presons fan la vista grossa amb la droga per a tenir quiet el prsonal. Sapigueu també que el tràfic de porros al carrer persisteix perquè també interessa tenir el jovent apàtic. El tràfic d'altres drogues té causes encara més perverses.

- No entenc de drogues, però a vegades surten polítics, gent d'altes finances, etc. que jo diria que parlen sota els efectes de la cocaína. Sé que hi han uns símptomes delators i estaria bé que algú els fes públics.


7 comentaris:

Lycaon ha dit...

Molt bona, com sempre estàs carregat de raó. No se m'ha passat mai pel cap això dels polítics drogats, segurament perquè, malgrat tot, sóc massa innocent. Recordo que no fa gaire anys es van analitzar els lavabos del Parlament alemany i es van detectar restes clares d'un intens consum de cocaïna i heroïna.

Lycaon ha dit...

...i alguns parlamentaris alemanys van dir que probablement eren les dones de la neteja. Quina barra!

Noctas ha dit...

El sant pare no hauria d'haver dit el que va dir i l'esglesia com tothom també es pot eqwuivocar i de fet s'equivoca i això no implica que no es pugui critiucar res del que fa l'església. Jo respecto molt l'esglesia i considero que hi ha una marea roja de dimensions tsunàmiques que vol acabar amb ella però atenció cal criticar de l'esglesia el que és erroni i cal fer-ho precismanet per reforçar-la...saludus

Pafiam ha dit...

Lyca, és de domini públic que els mandamases es coloquen, a mí m'ha semblat detectar-ho però no en el parlament, sinó en altres àmbits.
Noctas, jo també vaig pensar-ho quan vaig sentir la notícia tergiversada als mitjans. Penjo el què va dir.

Pafiam ha dit...

Vale que podria haber vigilat,però em sembla que hi ha una petita diferència amb el que van dir els mitjans, -en el que no van dir-

"Pienso que la realidad más eficiente, más presente en el frente de la lucha contra el SIDA , es precisamente la Iglesia Católica, son sus movimientos y diversas realidades. Pienso en la Comunidad de San Egidio que hace tanto, que se ve y que no se ve, en la lucha contra el SIDA, pienso en los Camilos, en todas las monjas que está a disposición de los enfermos…


YO DIRIA QUE NO SE PUEDE superar este problema del SIDA sólo con eslóganes publicitarios. Si no está el alma, si los africanos no se ayudan, no se puede resolver el problema con la distribución de preservativos: al contrario, el riesgo es que el problema aumente.

La solución puede encontrarse sólo en un doble empeño: el primero una humanización de la sexualidad, esto es una renovación espiritual y humana que lleve a un nuevo modo de comportarse unos con otros, y segundo, una verdadera amistad sobre todo para las personas que sufren, la disponibilidad, también con sacrificios y con renuncias personales, a estar con los que sufren.

Estos son los factores que ayudan y que traen progresos visibles. Por esto diría que esta doble fuerza de renovar al hombre interiormente, de dar fuerza interior y humana para un comportamiento justo en relación con el propio cuerpo y el del otro, y esta capacidad de sufrir con los que sufren, de permanecer presentes en las situaciones de prueba. Me parece que esta es la respuesta justa, y es lo que hace la Iglesia, ofreciendo así una contribución grandísima e importante. Damos gracias a todos aquellos que lo hacen". (Benedicto XVI).

Efrem ha dit...

Segueix fotent-li canya així, siusplau. Sobre una de les darreres confidències, joves i drogues, n'estic pensant algunes coses que van també en referència a les "raves" els drogòdroms on més es consumeixen i on més jovenets de bona casa "passen" absolutament de tot. És un tema que dona per molt, molt interessant i amb molts detalls.

Ps. Hi ha un enllaç al meu darrer post que no l'hi he posat jo, però gràcies a la bona persona que l'hagi publicitat descobrint-me aquesta eina que desconeixia!

Pafiam ha dit...

No se sap prou el mal que fa la droga a la joventut, i que la destrueix. I m'agrada que un jove digui lo que tu. Passo a mirar el link. Tu que et mous en ambients juvenils, ves informant. Merci