diumenge, 8 de març del 2009

Ramon "piranya" Colom

Començo per dir que el Mil.lenium és dels programes que a vegades aprens alguna cosa a TV3 -de fet és quasi l'únic-. A pesar del Colom.

Quan el convidat és progre o reconegut l'escolta amb beatífic somriure. Però no falla, cada vegada que surt algún catòlic se'l mira amb cara de pal, escèptic, com dient: me la bufa. I quan més savi és el discurs més se li arruga crispat el front sempre.

Aquesta vegada els hi va parar una trampa a la ingenua gent de Montserrat. A l'Abat Bardolet el va sotmetre a un tercer grau. I a una monja beneta la va enfrontar a un progre de SOS racisme -papeles pa tós- per "demostrar" que és una bestiesa professar de monjo ja que es pot treballar per la gent sense ser-ho. Ja ho sabíem, dropo -tot i que hi haurien coses a matisar-. El progre aquest era bastant prepotent i irrespectuós, com sempre són els progres.

Per acabar, va deixar com un drap brut la música del Pare Jhony. Segur que li molesta la seva mera existència.

Segons el principi MAMAMAMA, situaria Colom en el grup dels marimaçons.

10 comentaris:

Lycaon ha dit...

Aquest tiu no havia estat director de RTVE durant l'època socialista? No és estrany que ara treballi a TV3.

Anònim ha dit...

N'estàs completament segur que tots els progres són "prepotents i irrespectuosos", o es tracta d'una generalització gratuïta?
Salutacions.

Carles TV ha dit...

Bon programa aquest. Doncs a mi m'agrada com ho fa en Colom tot i que reconec que és més d'esquerres que la Maria Antonia Iglesias, que ja és dir. Aquest quan va dirigir TVE la va deixar feta un solar...

Noctas ha dit...

MMMM Tot el programa en general és ensupit., m'agrada més el catlunya opina quan junten la comunista de la falcó amb el Salvador Sostres...saludus crcak

Anònim ha dit...

Lycaon, aquest és un mamón de la mamella pública. Si t'hi fixes Carles veuràs com manipula.El marrò del Catalunya opina també és bo si s'entengués més el què diuen, amb tants crits. Jaume, és una generalització massa general, però gratuita? Si dic que els comunistes són envejosos i són un perill també generalitzo. A la Noria, mira la taula de dretes i la del Sopena i la Iglesies i digues qui és més intolerant.

Anònim ha dit...

Si això de la Noria no t'ho discuteixo. Jo només dic que quan es diu "Tots els A són B", o és del tot cert o s'incorre en una manca de rigor flagrant. I el llenguatge, aplicat a certes qüestions, ha de ser-ho molt, de rigorós. Sinó és que més val no dir res i dedicar-se a la poesia. A no ser que l'únic que es vulgui sigui embolicar la troca. Ja m'entens.
Salutacions

Anònim ha dit...

Des del meu eclecticisme -no sóc de dretes ni d'esquerres- vull dir que tot i no ser tan radical com el Pafiam, si que sembla que avui, tot allò "progressista" sigui l'única veritat, i qui no combregui amb tots els seus postulats i posi en dubte algun punt ja se li pot dir de fatxa cap amunt.
Salutacions

Anònim ha dit...

Mil·lènium era un bon programa en els seus inicis, quan els temes eren científics.
Quan en Colom el va agafar el va convertir en el més aviat típic programa cultural d'àmbit general. I d'aquests n'hi ha molt més. Cal molta més difusió científica especialment a Catalunya que no palles culturals d'èlits progres.

Pàfiam, hauries d'analitzar el senyor de Redes. Que posa xinesos i negres que queden molt multiculti al seu programa.

Encara no ha viatjat prou per saber que el multis són cosa del passat i que molts científics afirmen que el mestissatge global és una amenaça a llarg termini per a la humanitat.
Et deixo deures.

Anònim ha dit...

El problema del Punset és que és un fanàtic que ho explica tot amb la bioquímica, i això , junt a que ho fan molt tard no me'l miri.Hi ha el del clud que fa experiments i els del hormiguero, però cal més divulgació cientifica, però amb debat, i cultural en general també. Merci.

Anònim ha dit...

El problema del Punset és que és un fanàtic que ho explica tot amb la bioquímica, i això , junt a que ho fan molt tard no me'l miri.Hi ha el del clud que fa experiments i els del hormiguero, però cal més divulgació cientifica, però amb debat, i cultural en general també. Merci.