dimecres, 30 de desembre de 2009

DECÀLEG DEL PROGRE- DECALOGO DEL PROGRE -en català i español-

Quantes guarrades que queden impunes sense mi! Però s'em llegeix i ningú resta indemne després de fer-ho.

DECÀLEG DEL PROGRE - DECALOGO DEL PROGRE

Cap el pensament únic progre (PUP)!

1. El primer manament és el REBUIG DELS VALORS MORALS TRADICIONALS I LA TRADICIÓ MATEIXA. (Aquesta oposició obssesiva a tot allò que es tradicional ha estat titllat per alguns psiquiatres com un "desordre mental".)

2. Posa en questió la FAMÍLIA TRADICIONAL; considera indiscutible anomenar matrimoni a la unió home-home o dona-dona i li semblen bé les "famílies" grupals , monoparentals, etc.

3. Defensa la caducació i "superació" de L'ART CLÀSSIC i l'academicisme.

4. Menysprea el sentiment de pertanyença a un país i el concepte de PÀTRIA.

5. No sols defensa obrir les portes a la IMMIGRACIÓ, sinó que veu LA BARREJA DE RACES com un ideal a assolir. Hi han grups que ja no només defensen el mestissatge sinó "una Barcelona bastarda".

6. Advoca per la generalització del SEXE "LLIURE" , l'HOMOSEXUALITAT i la PROSTITUCIÓ. Davant una relació sexual amb una persona afectada per la SIDA aconsella el condó, no pas l'abstinència. Considera el control de l'instint sexual com una repressió absurda.


7. Veneració per "la ciència". No es planteja problemes ètics davant ELS EXPERIMENTS AMB EL SER HUMÁ manipulant el nucli cel.lular.

8. Defensa la llibertat de circulació i venda de totes les DROGUES.

9. Nega o minimitza la INSEGURETAT CIUTADANA. Considera al DELINQÜENT de carrer víctima d'un sistema social injust. Al delinquent de corbata el considera un delinqüent. Diu que abans es delinquia més però no es deia.

10. I com a punt més important i nexe d'unió entre totes les families progres: el combat -amb calúmnies si cal- a LA RELIGIÓ i en especial a l'Església católica, com no podia ser d'altra manera, ja que és l'últim reducte de saviesa i moralitat.

Enfront això: PATRIA, FIDES, AMOR
-------------------------------------------------------------------------------------------------

El PUP, pel seu contingut hedonista i materialista es l'aliat imprescindible del sistema neoliberal i consumista.

-El PUP extén els seus tentacles en el món de l'ensenyament, les arts, l'Església, els mass media, etc.
La consecuència es l'evident degradació ètica, estètica i moral de la societat .

- Lluitem també nosaltres amb beligerància, intel.ligència i valentia en la defensa dels valors tradicionals de la nostra societat enfront l'ofensiva que ens vol diluir.

Nota.- Si us identifiqueu en dos o més punts del decàleg busqueu ajuda.

Vule vu le passer si vous ple, ce soir?
Pafiam.blogspot.com


DECALOGO DEL PROGRE - en castellano


Hacia el pensamiento único progre (PUP)!

1. El primer mandato es el RECHAZO DE LOS VALORES MORALES TRADICIONALES Y LA TRADICIÓN MISMA. (Esta oposición obssesiva a todo aquello que se tradicional ha sido tildado por algunos psiquiatras como un "desorden mental".)

2. Pone en cuestión la FAMILIA TRADICIONAL; considera indiscutible denominar matrimonio a la unión hombre-hombre o mujer-mujer y le parecen bien las "familias" grupales , monoparentales, etc.

3. Defiende la caducación y "superación" del ARTE CLÁSICO y el academicismo.

4. Desprecia el sentimiento de pertenéncia a un país y el concepto de PATRIA.

5. No sólo defiende abrir las puertas a la INMIGRACIÓN, sino que ve LA MEZCLA DE RAZAS como un ideal a lograr. han grupos que ya no sólo defienden el mestizaje sino "una Barcelona bastarda".

6. Aboga por la generalización del SEXO "LIBRE" , la HOMOSEXUALIDAD y la PROSTITUCIÓN. Ante una relación sexual con una persona afectada por el SIDA aconseja el condón, no la abstinencia. Considera el control del instinto sexual como una represión absurda.

7. Veneració por "la ciencia". No se plantea problemas éticos ante LOS EXPERIMENTOS CON EL SER HUMANO manipulando la célula

8. Defiende la libertad de circulación y venta de todas las DROGAS.

9. Niega o minimiza la INSEGURIDAD CIUDADANA. Considera al DELINCUENTE de calle víctima de un sistema social injusto. Al delincuente de corbata lo considera un delincuente. Dice que antes se delinquía más pero no se decía.

10. Y como punto más importante y nexo de unión entre todas las families progres: el combate -con calumnias si hace falta- a LA RELIGIÓN y en especial a la Iglesia católica, como no podía ser de otra manera, puesto que es el último reducto de sabiduría y moralidad.

Enfrente a esto: PATRIA, FIDES, AMOR ------------------------------------------------------------------------------------------------- El PUP, por su contenido hedonista y materialista se el aliado imprescindible del sistema neoliberal y consumista. -El PUP extén sus tentacles en el mundo de la enseñanza, las artes, la Iglesia, los mass media, etc. La consecuència se la evidente degradación ética, estética y moral de la sociedad . - Luchamos también nosotros con beligerància, intel.ligència y valentía en la defensa de los valores tradicionales de nuestra sociedad enfront la ofensiva que nos quiere diluir. -------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota.- Si os identificáis en dos o más puntos del decálogo buscad ayuda.


Vule vu le passer si vous ple, ce soir?

Pafiam.blogspot.com


5 comentaris:

Noctas ha dit...

Però escolti senyor Pafiam jo em pensava que vos havieu deixat el blog i ara m'entero que hi ha un altre post. Colló quina sorpresa. Ja ho saps company, ens llegim! Vist el decàleg, sí que sóc una mica progre..què hi farem!

Pafiam ha dit...

Aquest escrit l'he penjat el primer, com a emblemàtic, tot i que ja hi era. Gràcies pel comentari, company Noctas i endavant la caravana.

Anònim ha dit...

Hola1 Pensava que el bloc estava tancat. Jo sols passava per aquí i mite'l! Espero que tot et vagi bé, Pafiam.

Pafiam ha dit...

Aixó és un refregit, com haurás vist. També penjaré de primer post una mostra de selecció de perles progres, marca de la casa.

Grácies per la visita, jo passo també per casa vostra encara que ara no us comenti a ningú.

Burilla ha dit...

Noctas: talment com diu Pafiam, cerca ajud i no et perdis rei, que vals molt. Potser encara hi ets a temps.