dissabte, 13 de febrer de 2010

Barbuts cardant per la tele, mamelles, mamons i altres perles progres--Post de mostra

NOTA - Als cinc posts anteriors dono acomplit comiat del blog , directrius i algun afegitó. Aquest n'és una mostra de l'especialitat de la casa:

LES PERLES PROGRES

SEXE

- Aquesta notícia és de les que no s'entén. El Cabildo de la Palma proposa el negoci de rentat de cotxes amb dones en topless. Suposo que encara millor que els freguin amb baieta. Ding, dang.

- Al Banc D'Anglaterra obliguen a les empleades a portar perfums suaus i faldilles al genoll "per a que no semblin putes". Bé pels lords.

IMMIGRACIÓ

- Jordi Petit -mai encerta en res- lider dels maricons catalans -no pas dels homosexuals- diu a 20 minutos que els emigrants han fet el país fort, que troba bé que obrin els diumenges i que és mentida que tinguin beneficis fiscals.

- Corbacho, el senyor ministre, diu que "un país amb tres milions d'aturats no pot seguir contractant treballadors fora". I amb dos milions i mig sí? No puc arribar a entendre el que diuen.
(Espero Noc. que no t'ho agafis malament, parlo només de quan les coses es fan malament en aquest tema.)

ÓSCAR EL NINOT

- Al final es va descobrir. A Can Om al del Jueves se li va escapar que li agradava quan a Can Barça "n'hi ha marro", o sigui que vagi malament. Laporta es referia - al loro!- a gentota com ell o el Sergi Màs, que es fan passar per barcelonistes. Aquest tipo va dir que "els del Jueves abans estàvem per la revolució però ara bevem Ribera de Duero". Sinceritat no n'hi falta no.

CATÒLICS, HOMOS

- Per TV3 van dir que Al Bano es va "portar cruelment" amb els homosexuals, total perquè va dir que tot respectant-los els aconsellava que no cal presumir de gai.

- M'agradat llegir que l'aventurer De la Quadra Salcedo, home de bé i valent, s'hagi declarat catòlic practicant. També el modisto Custo i la bona persona de Joan Pera. A l'altra banda d'aquestes persones hi trobem els Zerolos, Zapateros i totes les perles.

- Al 33 passaren un documental d'un capellà de la Garriga que porta 40 anys al Camerun que ha fet una obra immensa i a qui tenen com un rei. Hi va qualsevol dels nostres polítics mamons i anticapellans i amb 4 dies torna a portar els negres a la misèria.

NEUS BONET I HOMOS

- Un altra vegada la tia aquesta. Es va posar com una moto, com si li anés la vida, perquè a la RAI van suprimir escenes de Broke Back mountains on dos barbuts es donen pel sac. Es creuen que a RAI és com la Corporació, ha ha ha. Si aquesta paia està al capdavant del prime time de la ràdio nacional, ja podeu comptar quin país tenim.

- Afegeixo. Caducada la notícia de les escoltes del PP la tia va, obre idedica programa. Vaig sintonitzar-la només per sentit la mani gegantina anticomunista contra Cuba. Ni mu.


SEXE I FEMINISME

- Alguna persona honrada ha promogut que els guionistes de Hollywood -en vista del drama de tantes malalties sexuals,embarassos i avortaments - exposessin a les sèries les conseqüencies funestes del sexe banal. Una bandarra de Ràdio 4, una tal Rosa Diego, va dir que res, que els nanos ja s'espabilen a una edat i que això era limitar la "llibertat d'expressió i de creació". No hagués perdut un minut amb la tia aquesta si no fos pel gust de dir-li tia bandarra i deixar-la en evidència.

- La sèrie Cuentame ha passat un minicicle d'instrucció progre. Ara ha tocat el torn al feminisme. La Merche donant classes de feminisme militant. Patètic.

- M'estranya que no s'hagi parlat més de lo bé que està la Sarah Palin. Si hagués estat demòcrata segur que sí. Bé, de, he de reconèixer que molts antiPP reconeixen que la Nebrera els posa.

MITJANS, CINE, POLÍTICA, COPE

- A TV3 van dedicar una llarga estona a una obra de teatre de València. Qué és tanta propaganda? vaig pensar? Era una obra que s'en fotia dels catòlics. La mateixa estona van dedicar a una cosa de cançons republicanes. Barricades i mandangues.

- TV3 donava informacions sobre el gorila Chaves on es veia que no li tenien simpatia. Estrany en una tele progre. Seguint la meva teoria que per saber si algo és bo, només cal saber si TV3 ho dona per dolent, Chaves no deu ser tan dolent, al menys comparat amb lo que hi ha al seu país.

- L'Om va portar una tiaputa que feia pelis porno que havia escrit un llibre on introduia les dones a aquest art. Bona la tele nacional.

- El corresponsal de TV3 Paris, el socialista aquell, se'l veia content per les manifestacions a França, deia que contra la mala gestió de Sarkozy. Després ens hem enterat que era una mani de funcionaris (!) endollats que protestaven per la futura liquidació de molts xupópters d'aquests .

- Un altra bona informació COPE: abans del règim comunista cubà, el país era el més ric de sud amèrica i el més alfabetitzat.

Nota.Primerament les perles anaven al tag perles progres, i després per tags temàtics. Llegiu-los.

12 comentaris:

Efrem ha dit...

Veig que ha fet un lloc per noves perles. hehe

Molt bé!

Pafiam ha dit...

No perden actualitat, són un retrat històric del nostre temps.

U.Q.V. ha dit...

Uuui... aquí què està passant?

Anònim ha dit...

Ara és dels més alfabetitzats, i gaudeixen d'unes oportunitats d'educació superior privilegiades, no com a els sistemes oligàrquics de la resta d'Amèrica Llatina.

I com es mesura la riquesa? Alguns països africans tenen PIBs molt elevats gràcies als diamants o als combustibles fòssils. Malgrat no tenir els gratacels a l'estil brasiler, tampoc tenen barris de xaboles on la gent duu fusells antiblindats, la qual cosa no pot dir Brasil.

No gaudeixen de llibertat política, això si, però, en gaudeixen els seus homònims capitalistes, que han de pagar un preu altíssim per a obtenir una democràcia puramnet nominal?

La doctrina social de l'Església és una cosa profundament bona i admirable, però, per què no buscar la arrel dels problemes?

U.Q.V. ha dit...

Au, Pafiam, som-hi, que ja t'ha tocat el rebre.
Que estàs fitxat, vaja.

Arvato ha dit...

Pafiam: No facis cas d'aquest de les fitxes perquè es un homosexual reativista que vol lluir-se a costa teva. Es un profesor fracasat, envejòs i fi, com gairebè tots el progres i maricons. Es engol.lat i pretenciós. No paga la pena anar a veure quines "burrades" escriu. A més a més en el seu blog censura als comentaristes que no li agraden. ¡Quina barra que té el paio!

Edurne Noel ha dit...

Aquest post l'he escrit al bloc de U.Q.V i no m'el publica perquè te establer't l'Inquisició a casa seva. Doncs el publico aquí perque segur que molts del seus lectors vindran avui a fotre el nas.

Text del post:

Damien (U.Q.V.), como se nota que sientes envidia de Pafiam. Lo tuyo, muchacho, es curioso, casi enfermizo. Le cerraste el paso a “Unalunarara” porque escribía y ¡muy bien! en tus dominios ¡claro! y ahora, a aquellos que lo hacen en sus blogs, les sales al paso con tus fichas para llamar su atención criticándoles. ¿No te da un poco de vergüenza ir a sus bitácoras a mendigar su atención dejándoles -a modo de cagarruta- tu tarjeta de visita?. Aparte de ególatra, ¿quieres decir que no tienes establecida una especial relacion amor-odio con los personajes de tus fichas?. Piensa Damien, que hay muy buenos psiquiatras que te pueden ayudar; no desetimes la ocasión que quizás aún estás a tiempo.

U.Q.V. ha dit...

No siguis trampós, Margarito (Edurne, Isa, i cinquanta-mil nicks més que utilitzes).
No siguis trampós perquè no és aquest el missatge que m'has deixat. Si hagués estat aquest, te l'hauria aprovat. Però no, tu fidel a la filosofia cyber-bullyng, havies de vessar-la, com sempre, mogut per la teva malaltissa obsessió.
Saps què passa? Que després se'm descontrola el galliner, i no em dóna la gana de convertir el meu bloc en un femer.
Allà on has anat sempre has jugat el mateix rol de ciber-mató. Assetjador internàutic.
A tu també et convé fer un bon procés de reflexió.

Els que vinguin aquí ja saben, sinó sabran, que la cagarruta sempre la deixo al bloc del fitxat. No te n'havies adonat? És el seu dret a saber que es parla d'ells, bé o malament, perquè es puguin defensar o dir el que creguin oportú.

Estigues bonet, i desobsessiona't.

Noctas ha dit...

Mira Pafiam ja sé que sóc molt susceptible amb el tema de la immigració i que tinc fama de ser-ho però amb tu les coses són distintes. Vull dir que tu ets un tros de pa amb molt sentit de l'humor i el que dius no em molesta en absolut i en canvi n'hi ha d'altres que no saps per on agafar-los. Per cert l'espia t'ha fitxat. Vaaaaaaa cada dia em fa més gracia el de la gabardina. Aviat se la treurà del tot i semblarà un exhibicionista. Però ho fa bé, cal dir que ho fa bé, les fitxes estan aconseguides i tot això. En fi crack continua amb les perles, que sempre ens alegres el dia!

Edurne Noel ha dit...

Benvolgut espia:

Jo estic molt Bonet ... de San Pedro. Vols escoltar Rascayú? o potser, Bahia de Palma, o millor Carita de Angel...? doncs al Spotify ho trobarás rei. Això dels nicks es una broma o qué? Has begut whisky del dolent poguer?. Au ves a donar lliçons de "nen ben educat" i d'escriptor "progre" i "polit" a la seu de Nicaragua on de segur tindrás un éxit catatonic -mireu al diccionari sis plau-. I no em facis parlar més que no en tinc ganes, rei. Podria ser la teva mare.

Bretolades on the air ha dit...

Ep! U.Q.V., censures o no censures? Digueu ben fort que ho senti jo. Censures or not censures? Digueu ja tros de "progre" mestre de escola pollòs, ¡funcionari dels collons!, ¡Dropo de tres al quart!. Expliquem-ho censures o no censures al teu blog? Doncs no vagis per els altres llocs fen't de verge Maria, ¡ruc!

Pafiam ha dit...

Gràcies a tots els que heu escrit, continuem al post seguent, si us plau.