dissabte, 12 de maig del 2007

Una altra vegada la Providència? Hi busco el sentit

Des que he iniciat el blog em trobo amb unes casualitats sorprenents. Un altre vegada em trobo el que dic al blog, als mitjans; en diaris antàgonics i impossibles -tots ho són per a mí però- . Luis Pliego parla a un diari barceloní de "EL COMPROMÍS, UN MOVIMENT CONTRACULTURAL, i que "EL FUTUR pot ser de la gent que accepti que la vida en general i les relacions particulars tenen un component de patiment , del qual s'ha d'aprendre per a madurar...que no serveix deixar-se la VISA a Guci ni evadir-se amb decibels."

Diu en Pliego que aquest compromís amb els altres -què és sinó el cristianisme?- "ESTA EN VIA DE NO SER TITLLAT DE CONSERVADOR SINÓ ABSOLUTAMENT MODERN". Lo que yo te diga, macho: que allò transgresor són els valors. (Em sap greu, Nich)

Potser és perquè estem en un canvi de cicle i cada vegada en som més que volem sortir del pou? Serà perquè el que dic va fent forat?

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

no ha dit res de nou, tothom sap que el missatge de Jesus es perfectament compatibleamb l'agnosticisme mes radical, nom,es es tracte de sentit comu i amor als altres, el que passa es que aixó sovint s'oblida.

Anònim ha dit...

Tu perquè ets una bona persona,però en general els menjacapellans són progres cretins, malparits o ignorants.
Però és cert: a Anglaterra almenys hi ha una corrent poderosa i organitzada de cristians agnòstics