dilluns, 28 de gener del 2008

L'incest i Sarkozy



- Cal fixar-se bé en els anuncis de la Fundación contra la drogadicción. Són apología del consum de manera subliminal. "pruébala, no te va a pasar nada, mola". Hem de mirar qui hi ha al darrera. La Fundación para la tolerància con el fumador està pagada per les tabaqueres.

-El capo sociata Zapatones diu "no queremos que nadie nos imponga su fe". És exactament el que fan ells amb la Educación para la progresía, perdó, ciudadanía.

- Els rojos francesos estan emprenyats amb Sarkozy perquè ha parlat de la "dimensió espiritual de l'home". A tot arreu hi han misèries humanes. Maleïda revolució francesa.

- Està coguent-se la més crua pel.lícula sobre un tema tan interessant com l'incest. No dirieu mai quin país la fa. Catalunya, és clar. Que moderns, no tenim tabús. Que l'actor s'enlliti amb sa mare. Pobre país.



-

5 comentaris:

Lycaon ha dit...

Fantàstic! Ara has tocat els temes claus. Sarkozy és catòlic i té valors, i això el converteix en enemic dels sense-valor i els defensors del relativisme moral. I a més té una xicota guapíssima! Sarkozy és el gran triomfador d'Europa.

La resta és misèria, com misèria és no tenir idees per fer una pel·lícula i pensar que guanyaràs diners amb la provocació fàcil. Segur que estan esperant a que l'Església els critiqui per fer-se les víctimes. Podrits.

Anònim ha dit...

La política és en general bastant podrida. Pero podrits per podrits la dreta, tindrà sempre un fons espiritual que la salvarà.

Anònim ha dit...

Els rojos francesos li tenen ràbia perquè a més de ser de dretes fa política per al país, inclosa la social, i a més ha captat gent de la seva.
Això de catòlic... Amb 2 divorcis a l'esquena jo no ho trobo així, a més que no es té en compte que el poder té eròtica i que més d'una haurà tingut. Una altra cosa és el catolicisme cultural, que deu ser el que preconitza.

Anònim ha dit...

França, curiós país, sempre laboratori i avançada, amb pifies o no. Inventà la "revolució" dels pebrots, el maig del 68,etc., i ara: patràaaaaas!

Anònim ha dit...

Lycaon vas lider de chuminos. Si busques chumino i chumino negro a google estem -el teu comentari- a les deu primeres.