dijous, 24 d’abril del 2008

Basssas, Oscar i Buenafuente

- El Buenafuente, es guanya una pasta fent publicitat a la Sexta fent anuncis incitant a la gent que no posi la creu de la renda a l'Església. Potser ho fa perquè -diuen- és de l'altra vorera?

- Una puta go-go i dues drag-queens van violar un noi de 18 anys al vater d'una discoteca a Montornès. Els caigueren la tira d'anys, i als pocs mesos un peix gros, amb el forat gros, els posà al carrer.

-Hi ha la tira d'agressions a metges a Catalunya diu la premsa, el que no diu és que són fetes la majoria per gitanos. Estúpids covards -els periodistes-.


- El Bassas, el gran covard, va dir que quan el Sant Pare ve a Barcelona, les despeses de seguretat i infraestructura no les ha de pagar l'estat. Que ho paguem els católics.


-L'Oscar, el gran revolucionari del Jueves - al pensar de la gent-; l'ídol de la xusma , al menys ha tingut la valentia de dir que abans, la seva tropa predicava la revolució, i ara beu Vega Sicilia, 100 euros l'ampolla. Deuria anar torrat quan ho digué.

Vet aquí el pa que es dona a Catalunya.

4 comentaris:

Lycaon ha dit...

Pel que fa a la violació, penso en la víctima i en tot el que ha hagut de passar perquè al final la Justícia es rigui de tu d'aquesta manera. Això no hauria anat així si fos la violació d'una dona (seria un escàndol, i tant!), i em sembla indignant la intervenció del Govern en l'aplicació d'una decisió judicial. Per cert, el drag queen és de Manlleu (jo sóc de per allà), i, segons he llegit, no es penedeix de res, perquè diu que va ser consentit. Potser té raó -no ho sé-, però hem de confiar en la Justícia, no?

Anònim ha dit...

Pel que jo he sentit, Lycaon, va ser la puta, com diu el Pafiam, la que el chaval va consentir en tot cas, i que actuava de trampa. Saps si aquest de Manlleu és el que te les influències? Perquè,ojo, també va rebre la visita de Bibi Andersen i la locutora Siñeriz.

Anònim ha dit...

...

no hi ha paraules per descriure el que ara mteix estic sentin...

és en aquest moments quan t'adones que no avansem, que encara al segle XXI (que si et pensaves que encara estàvem als anys 50, vas una mica com ho diria suaument... desfasat), hi hagi gent amb aquest pensament

es qeu és per suïcidar-se de devó, em desanima profundament veure que gent com tu, fa uns raonaments tan poc lògics, on no respectes a ningú, on et bases en teories sense fons i es que potser has de ser tu qui canvii no els altres potser hi ha gent que s'ha cansat de viure sempre sota la represió d'uns governs i una esglesia que ha fet tan de mal a la humanitat, que ha destruit tan progrés, que ha matat tanta gent innocent i n'ha deixat de viva tanta gent culpable, per que el món sense nord que dius tu, és el teu món, el món en que es mata per uns ideals fanatics i conservaodrs, el mñon en que es discrimina, i en que no es té respecta a ningú...

de veritat em dol que hi hagi gent com tu...

i es que estem al segle XXI ( com bé he dit avanç) comença a canviar, adaptat... per que ja has perdut el tren, un tren de progrés

per cert jo no hi tinc res en contra que el meu fill veji a dos nois o noies morrajant-se, per que cla tu et ceixes de tota la homosexualitat de la tele, pero per que coi jo tinc k veure, com un home i una dona es fan petons i avegades més coses? i al veritat es que no em ceixu per k ho RESPECTO (concepte que potser hauries de buscar en un diccionari)

mira no tink ni la experiencia ni els anys viscut que tu per que soc força jove, però necessitava expresar el meu rebuig cap a tu i el teu blog

simplement em fa mal que la societat no avanci

i és que no puc ni anar agafat de la mà del meu novio pel carrer, per que a la de 3 esta gent com tu insultat-nos, és increiblament patetic i trist... apreneu a respectar que us fa falta

PD: em declar-ho, gay, progressista, laic i tan persona i ciutada com tu... per que ni soc un pervertit, ni soc un degenerat ni un incult.

treu les teves propies conclusions

perdonam per les faltes d'ortografia però no em venia gens de gust escriure amb condicions, més que res no tu mareixes ni de broma.

Anònim ha dit...

per cert es diu homosexual o gai i no marica k es despectiu... si no hi tens res en contra no utilizis el mot