dilluns, 14 d’abril del 2008

Maricons per un tub, catòdic

-Va sortir un grup satànic d'aquests, de negre i antisistema anant a prendre alguna cosa: es van fotre un plat gegant d'ostres gegants sense cap vergonya davant la càmara.

-Per despistar els problemes, els desgraciats de TV3 ara ens volen ensenyar què és un orgasme. En un país civilitzat serien a la presó. Els trailers els fan en horari infantil. Podrits cocainòmans.


-Estava amb els fills amb la tele i de cop veig dos xavals fotent-se una morrejada, a Aida, una sèrie es veu.. Fora d'aquí! Canvio de canal i n'apareixen tres o quatre, en una espècie de dança mariconil a Fama.

Vigileu, les mentides dels polítics amb el tema de l'aigua i tot plegat seran constants.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Lògic, els que més despotriquen del sistema són els que viuen més bé gràcies a ell: defensen l'ensenyament públic però duen els nanos a escola privada, van d'ecologistes però es passegen pel bosc en 4x4 i pobrets si no tenen aigua a la piscina del xalet; molt defensar els drets dels treballadors però no tindran contemplacions en despatxar els seus, ni en tenir a casa una sudaca o filipina sense papers...

Lycaon ha dit...

Jo també vaig veure això de l'orgasme i em va semblar una merda increïble...dones normals explicant experiències normals amb els seus orgasmes...com si li interessés a algú! De tant progres que volen ser, foten misèria. Ja m'agradaria veure quina audiència va tenir.

Anònim ha dit...

No només mentides, també la manipulació està a l'ordre del dia. Es veu que això de les dones ministres ha estat per despistar del tema de l'aigua i que tots diessin lo modern que era

Anònim ha dit...

m'encantaria que vosté que diu que te tants ideals i tantes propostes per un món suposadament millor deixes de mirar la tele, ja que pels seus posts intueixo que és l'unic que fa, i es dediques a sortir al carrer a proclamar que les dones es tapin a que no poguem veure allò més bonic que hi ha a la terra, l'amor. i per descomptat surti al carrer a prohibir el sexe amb plaer!!
cla que si amics, visquem en una vida sense vida imagineu que divertit que seria?¿

Anònim ha dit...

Teniu raó, amic de la vida sesuar. Potser veig massa la tele, ni que sigui fent zapping. Però que voleu, avui la tele marca les tendències i les perversions.
Ara bé, em sembla que tenim un diferent concepte del què és amor. És més que unes pesigolles abaix,crec jo.

Anònim ha dit...

Per cert, repeteixo que no tinc res en contra dels mariques, només estic en contra de que en facin tanta propaganda de la cosa homosexual.