dimarts, 23 de setembre del 2008

"Quan et paguen per ensenyar la patata? " i altres perles


- En el nacionalisme català radical hi ha la tendència guarra i l'altra
. Els anomenats guarros, Maulets, pseudoanarcos, etc., en lloc de lògicament enfrontar-se als espanyolistes -que tampoc- van destrossar violentament mobiliari a un bar i agrediren físicament i enviaren a l'hospital uns joves de UNC que s'estaven prenent tranquilament una beguda, l'Onze de setembre. Si aquests han d'alliberar el país, Viva Espanya! Mireu que em fan dir.

-Una enginyera informàtica es queixava als mitjans "que les dones hem de fer un esforç molt gran per treballar quan som mares, que els horaris no són conciliables, etc". Doncs què et pensaves! Tan reclamar treballar com l'home i ara amb aquestes! La culpa la tenen les bandarres de lila. Si puguéssim capir tota la que han liat les feministes fanàtiques!

-Venedors ambulants ofereixen drogues a les platges catalanes. Ja ni la platja s'escapa a l'acció dels traficants xoriços importats, i mentre, l'autoritat passant de tot.

- Un guia turístic va dir a un ciclista "llatí" que alla no podien passar bicis, després que el de la bici va dir que s'apartés ell i el grup que acompanyava. Va agafar una barra de ferro, de la bici, el va amenaçar de mort i va anar per picar-li el cap, però l'altre es va protegir i "només" li va trencar el cúbit i provocar 40 dies de dolor. Lo bo és que ho denuncià a l'Ajuntament i aquest li agraí la contribució a la campanya Tu que faries?

- A tele 5 els han fotut un pal per emetre una felació en horari protegit. El que no sabia és que això fou en un programa de zapping-videos i que la xurrupada la van pescar d'una tele local, sabeu de quina comunitat? Quina havia de ser sinó de la més progre. Era el Canal Català. I diuen que és de CIU! Pit i cuixa pel ramat!

- La ministre de defensa Carme Machacona una de les primeres coses que volia fer és suprimir els actes religiosos a l'exèrcit. La van fer possar firmes a la pobre enxufada.

- Aquesta me l'han explicada. A Vic hi van anar la parella dels desgraciats ciclistes en pilotes de la desgraciada TV3, i un paio -de l'Anglada?- va dir a la prostituta de la bici -sapigueu que fa cine porno-: "Quan et paguen a la tele per ensenyar la patata?" Van callar i pedalar.

- Tontos però tontos. He sentit vàries vegades últimament criticar per gent tertuliana, i altres papagaios "el diner que paga la Cope a Losantos". Tot el contrari. Losantos el que fa és proporcionar uns euros, suposo que bastants i necessaris a la emissora catòlica! Això és el que els emprenya i obnubila. Parlant de Cope, el gran escriptor, catòlic, Juan Manuel de Prada, denuncia -no a la Cope- sino que "varias voces principales de la Cope son anticatólicas e incluso ateas". Massa bons i tolerants aquests capellans. A la SER un que desentoni s'el cruspeixen als dos dies.

- El cartel de la Zemana el Zine Uropeo de Zeviya te la intenció de reflexar "la obsesión por la mirada", diu l'autor. Hi figura "un ojo y un coño". Ha estat dissenyat per Bigas Luna. Amb el cul, suposo.

6 comentaris:

Lycaon ha dit...

A Vic la gent no està pas de punyetes. No m'estranya la seva reacció, contrària a la provocació que busquen aquesta gentola.

En Bigas Luna ha ensenyat un cony? Quina novetat!

En general, estic d'acord amb tot el que dius, excepte amb el crèdit que concedeixes a en Juan Manuel de Prada. Et recordo que es va fer famós amb un llibre que es deia "Coños" (provocació fàcil), és un pedant i un pretenciós, i la seva literatura només pot servir per fer feliç algun desgraciat igual de pedant que ell.

Deyza ha dit...

Ei, espero que hagi anat bé l'estiu i que no et disgusti la meva tornada com a lector-crític semiconstructiu.

Els radicals tan poden estar a dreta o esquerra, Espanya o Catalunya que el que els atrau és el radicalisme i les ganes de demostrar al món que tenen la veritat absoluta, ara bé els de l'UNC no és que siguin moderats precisament.

Pel que fa al comentari respecte la situació laboral femenina penso que el mes convenient no és que la dona torni a ser a casa, sinó, ben al contrari, que tant el pare com la mare s'hagin de cuidar dels fills en parts iguals, després de tot, el fill és dels dos.

Pel que fa a l'eliminació de la religiositat a l'exèrcit, ho valoro positivament (quina sorpresa eh). La religió és quelcom privat de cadascú, després de tot, quan a l'Orient Mitjà els dona per islamitzar l'Estat (incloent l'exèrcit en molts casos) ens escandalitzem.

El tema de telecinco i el de les drogues ja no em sorprenen, cada dia igual (de malament).

Podries posar l'enllaç de l'agressió al guia turístic?
Amb això si que m'he quedat...

Anònim ha dit...

Bentrobats. Lycaon, el que dius de Prada no ho sé perquè no l'he llegit. Si que em sobtà a l'enterar-me que el llibre es deia Coños, però diuen que escriu bastant bé.

Gràcies Deyza i us desitjo que hagiu passat també un bon estiu, i ja saps que agraeixo que escriguis i lo bona que és la discrepància, raonada, és clar. Jo t'escriuria alguna vegada però ja et vaig dir que tnes els comentaris mal configurats. Sobretot -excusessss- per les animalades que dius del Sant Pare -com et recolzen els teus amics maçons, eh?-Lo de les riqueses de Roma et demano que hi pensis cinc minuts, després de resar un Parenostre abans de dormir, i ho veuràs. Lo de l'agressió al guia és dels 20 minutos, o un d'aquests, suposo que està al google. A mi també m'agradaria l'enllaç on Benet XVI "critica el voler saber". Em pixo amb lo de l'accelerador i la pifia que ha fet.Lo del treball femení ho tenim clar, amb prou feines ara ni haurà per un dels membres de la parella , amb la crisi! Millor. Ara voleu canviar en dos dies la tradició centenaria de les cerimonies religioses a l'exèrcit? Tu ho trobes estupendo però els militars no. La religió adoctrina sí, gràcies a Déu, i a tu? qui t'ha adroctinat en aquesta mania a lo sagrat per a milions de persones?

Anònim ha dit...

Sembla que els nostres "progresssistes" amb això de la crisi no s'ocupen tant de les coses dels capellans. En quant al descens de turistes la disminució ha estat un 15 % que no és poc. La gent, al menys als que vivim als barris cèntrics de Barcelona n'estem fart de turistes.

Deyza ha dit...

La cita de l'afer del cap de l'església catòlica és de la Vanguardia, ara no recordo el dia, era la tercera pàgina, suposo que seria de l'endemà de la visita a Lourdes.

Em tens molt intrigat quan parles de maçoneria, no acabo de veure si és irònicament o de debò ho creus.

El fet que una cosa s'hagi fet durant segles no la legitimitza, si fos així no gaudiriem de democracia ni de llibertat per a expressar-nos lliurement (donat el poc pes que aquestes han tingut en la tradició humana si les analitzem amb perspectiva històrica.

No odio la religió, la respecto, però com a tal, com a religió, com a conjunt de creences PRIVADES que en cap cas són equiparables al coneixement científic.

PS: Miraré de canviar això dels comentaris.

Anònim ha dit...

Creences privades? por deeee! TOTES LES CREENCES SÓN PRIVADES! Fins la laica-laicista. Lo dels maçons i el seu poder no ho he inventat jo. I llibertat d'expressió? Jo a la tele i mitjans només veig que tenen dret d'opinar els progres, en un 99%.n