divendres, 3 d’octubre del 2008

Guaputa i altres coses

Se m'han esborrat unes quantes perles, n'afegeixo tres que ara recordo.

-La Beth, elegida sexy de Catalunya (sic) : "Un hombre que viva con su madre me echa patrás". Segur que prefereix un home que viu amb un mico.

- A la promoció de no se quin joc d'ordinador de la saga galàctica, diuen a la publicitat: "Por fin puedes hacer que los malos venzan" -alló del Darthwider-. Satanisme pur.

-Un altra vegada amb els fulletets "d'educació sexual" promovent la homosexualitat. Ara la Generalitat. Inviten amb un llibrot que s'ha repartit a que els nens i nenes trïin el sexe que els agradi segons gustos i preferències".

- La Sharon Stone la trobo guapíssima. Tant com puta. És tan guarra que el jutge fins i tot li ha prohibit que es faci càrrec dels seus fills. Segur que vota Obama, i és per aixó que no tinc clar qui val la pena votar a USA. Només per tocar la pera als progres d'aquí, que perden el cul pel mig moro mig negre no em faria res que guanyés Mc Cain, tot i que d'altre banda el blanc és més perillós que Mc Gyver a una ferreteria.

- Ja ho sabeu però vull afegir que els italians pensen lo mateix que pensem els "carques" d'aquí: gràcies al progre Zapatero tota la gitanada d'Europa ve a la tolerant Espanya. Imbècils.

- No són tan dolents els russos. Per acabar de liquidar tota reminiscència formal exterior del comunisme -encara que aquest virus molts el porten a dins encara- el Tribunal Suprem rus ha rehabilitat el zar Nicolàs II, 90 anys després que fos assassinat per la bèstia roja. Amb aquests fets l'Església ortodoxa i demés gent de bona voluntat consideren que han restablert la continuitat de la casa reial rusa.

-Després de la gran i monstruosa pifia de l'accelerador de partícules, els bruixots d'avui, els científics, han tingut un altre ensopegada, que ha fet trontollar teories que donaven per certes. Després de seguir un any l'evolució de l'halus d'un nou tipus d'estrella han observat que augmentava el seu brillo en lloc de disminuir.

- La Generalitat no deixava triar un ensenyament religiós i moral a una nena a Santpedor per "raons materials i pressupostàries". Feixistes d'esquerra i miserables. Sort que el Jutjat Contenciós 8 de Barna va "condemnar a escolaritzar immediatament" la nena al centre triat. Una que n'encerta la justícia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que Déu et conservi la capacitat d'indignació!

Noctas ha dit...

Canya molta canya, així m'agrada. Mai s'ha d'acabar la teva lluita i per molt que no estigui d'acord amb algunes coses, la teva canya és absolutament necessaria..salutacions Crack i la Sharon Stone té pinta de puta però té un polvo que ni t'explico...