dimecres, 15 d’octubre del 2008

Xusmes i bandarres

En part pels ànims del gran Noctas i en part per què tot fot fàstic ens esbravem una mica. I apren el mamón. Benvinguts tots.

- Les accions del grup mediàtic prosociata Prisa han perdut el 64 per cent del valor. I va tan malament que necessita un crèdit de 1.950.000 d'euros. L'altra bona notícia és que al Periódico també hi han grans problemes i la Caixa de Pressions li deixarà molts calers i a canvi hi fotarà un tio de confiança a la direcció. Fa anys que no tinc els calers a la Caixa. Algú sap i pot dir aquí mateix quina és la caixa més catalanista i decent? Per què quasi tots els bars tenen el tebeo infecte aquest? Així es forgen els mamons.

- La cançó triada del Llach i emesa en el moment més àlgid dels focs de la Mercè, va ser la seva canço més pesada i tonta: T'estimo. Himne gai, sel.leccionat pel lobby homosexual de TV3.

- La xusma excomunista de Iniciativa ha de patir molt a l'haver de celebrar la festa major de Barcelona basada en l'homenatge a la nostra patrona celestial. La seva rabieta la manifesten atacant la tradició de la Santa Missa amb les autoritats presents. Són els tontos que demanaven els batejos laics. Mamons dels collons! I molts tenen carrera! Amb la crisi, el monstre assassí que és el comunisme està esperant amagat per atacar de nou la vida i els homes.

- Al programa Mèmories de TV2 per posar imatge de fons a un senyor que deien que al franquisme a l'escola pegaven, posaren de fons un capellà donant classe. Que cabrons: a mi on em van cascar alguna vegada van ser els laics.

- A Ventdelplà el Benet va fer dir a un protagonista que la majoria d'editors eren uns fantasmes pedants. Evidentment no és gratuit, ho va dir perquè és conscient de les grans merdes que fa, que no les publicaria cap editor, ni les hi deu voler publicar, segur. Si el llibre "la gran novel.la" que li han de publicar a la Mònica és aquella merda que van interpretar, va llesta. Com a broma surrealista fer enfrotre's de les porqueries que fa ell mateix -Benet i Jornet- vale. L'última provocació als catòlics per part d'aquest desgraciat és fer aparèixer en una cerimònia de boda catòlica allò de "o calli per sempre".

-He llegit que les dones d'Afganistan, ara que poden, no els surt dels ovaris treure's el burka. Que collons prediquen les bandarres feministes d'aquí?

- A un programa on l'Anglada era l'únic que hi tocava, va trucar una immigrant sudaca que li va donar tota la raó: que eren ells els que s'havien d'adaptar, etc. Els progres del programa van restar bocabadats mentre l'Anglada treia pit. Va ser un moment gloriós. Llàstima que aquesta senyora sigui minoria. L'Anglada no és massa cosa i sabem de què peca, però la política catalana és tan plena d'inútils i endollats que ell no és pitjor que la immensa majoria, ni molt menys.

2 comentaris:

Lycaon ha dit...

Sobre això de la Caixa i els seus préstecs als mitjans sociates, només voldria recordar el gran escàndol que va representar els crèdits sense interessos que donava directament al PSC per mediació del mateix Montilla. A mi personalment La Caixa sempre m'ha semblat una entitat una mica torçada.

Pafiam ha dit...

Penso igual, la Caixa és la representació de la pitjor cara de Catalunya. 60.000.000 d'euros li van donar al Montilla. Evidentment a canvi d'algo. De què?.