dijous, 23 d’octubre del 2008

Actualitat de putes, rojos, "maricons", feministes, "progruarres" i bandarres. Una confidència i un minitest.

Ja ho veieu, avui -exceptuant els polítics- tractarem de la flor i nata de la societat.

PUTERIO EN ACCIÓ

- A la gran casa de putes open-air que són les carreteras de l'Empordà, dues de rumaneses van disparar balins a una altra bandarra perque ocupava el seu espai i els hi robava els clients. Per robafaves! Ni a Àfrica. Les bagasses a tiros!

- Hi ha una federació d'amos de cases de putes que no recordo com es fan dir, però és el que la gent decent sempre n'hem dit macarres. Deixem-ho en Associació pels Drets dels Macarres, legal, faltaria més. Han fet un enquesta que diu que el 78 % de barcelonins és partidari de regular la prostitució. Fins aquí no seria massa estrany, coneguen lo progre que és Can Fanga. Lo que em fa caure de cul és que només un 11% és partidari de tancar les cases de putes "legals". Estan boixos aquests barcelonins? I a sobre, aquest 11 per cent segur que són només els que han d'aguantar les putes i puteros a sota el pis o al costat del seu bloc. No vull fer el xiste fàcil sobre quines son les més nostrades i principals cases de putes i fills.

- Telepichas: l'espot de la sèrie Joan de Serrallonga el 90 per cent de les imatges son de sexe, bastant explícit. Emès en horari protegit, està clar. En el cas de Cuéntame, el 100 per cent del seu espot té a veure amb lios de faldilles. El mateix dia també un avanç d'un "reportatge" sobre les putes de carrer, que havia d'emetre TVE -a les 10 de la nit!- Etc. etc. Estan malalts. Ah, i a la ràdio catalana, els programes aquests de la conyeta, troben un gust malaltís en tractar temes de calces i calçotets i fer conyeta sexual barata, que només riuen ells, i allarguen i allarguen. Ah l'altra dèria malaltissa i obsessiva és insultar el PP, sense adonar-se de qui és el que ara s'ens pixa a sobre. Tontos del cul rematats.

- Va ser un dels impulsors de la conyeta entesa com a art: Toni Soler. Al seu programa del migdia a RAC 1 riuen com adolescents amb els seus -i abundants- propis comentaris "verds". A part d'això ja sabeu que tenen per costum enriure's dels defectes al.liens. Un cas de jutjat de guardia és la manera com escarnien i s'en enfotien d'una pobre senyora que trucà i que tenia un greu defecte a la parla -diria que neurològic-.

BANDARRISME FEMINISTA

- 4 de cada 10 prenyades a l'Estat ho són per bledes, i suposo que bona part també per calentorres. Per accident, fills indesitjats, en diuen! Si no els desitjes no cardis tant -amb el primer que trobes-. I si cardes i hi ha bombo no et queixis -moltes ho arregleu avortant, oi?-. És un altre logro de les feministes "progruarres" amb allò de la igualtat sexual. Molta igualtat, però ets tu, dona, la que quedes prenyada. No et deixis enganyar per bandarres ni per progres. Ni pel fulano que promete hasta que la mete. Bromes a part, diré que precisament parlo així perquè això és molt seriós, perquè cinc minuts d'un polvo et condiciona la vida. Per tant, noia, dona, envia als tios que busquen lo que no tenen a pastar fang, només que els vegis venir, babosos com som tots. No em sigueu golfes tampoc.

- La Montserrat Tura vol incloure al Codi Penal la obligació de compartir homes i dones las tasques domèstiques, i no sé quins disbarats més. Loca. Si ara ja hi han agressions de gènere pels fums -tòxics- que ha donat el moviment feminista a les dones, ara es multiplicaran per mil. Aquests progres ara ens volen dir que hem de fer a la cuina de casa nostra.

- La Neus Bonet, la del look capilar baronívol, substituta del Bassas, diuen que va ser la que va fer eliminar el programa de sardanes de la ràdio. Feminista i botiflera progre, doblement bandarra doncs. Parlant de ràdio: què té el Tomàs Guasch contra l'altra totem feminista Montserrat Minobis? Minobis!

- El barco avortista holandès ha parat a València perquè segur que enlloc donen tantes facilitats, si és que no el prohibeixen directament. El que vull jo però és que algú desmontés aquesta bola de "l'avortament farmacològic" que diuen que practiquen. Un fetus de unes quantes setmanes es pot "liquidar" amb quatre pastilles?

GAIS I MARICONS

-Suposo que a ningú se li va escapar que l'episodi passat de Cuéntame fou un alegat a favor de la relació home-home. Ells mateixos ho van dir tàcitament. A més van convertir tot un seguit de personatges històrics en marietes. Com els maçons: a qui li piquen el converteixen en maçó. Com que ja no hi són, no es poden defensar. No us ho creieu.

-El jutge Fernando Ferrín, de Murcia, va mirar d'evitar que un nen anés a parar a una casa on vivien dos homosexuals en parella. El president del TSJ, J. Martínez Moya va fer-li la vida impossible i va amenaçar al jutge Ferrín. S'han destapat unes històries estranyes entre els advocats contraris i al final ha guanyat el bé.

-El lobby gai també està a la redacció del teletext de TV3. A l'estat de California es farà un referendum sobre unions homosexuals. Obviament allà la majoria hi està en contra, tot i que les unions no s'anomenin boda. La notícia la redactaren de tal manera que semblava que guanyaven els perdedors.

- Alberto Marchena, militar espanyol, plorà i suplicà per "casar-se" amb un barbut i no ser marginat a l'exèrcit. El tio ja s'ha separat. L'última és que ha fet un calendari benèfic (?) Arcoiris. Es tracta d'imatges de tios fent mariconades en un altar guarnit, i amb imatges religioses. Ensenyant el culot i portant coll blanc de capellà. (Veieu i compreneu ara la distinció que faig sempre entre homosexuals i maricons? Marchena i el seu fulano entren a la categoria fins i tot de mariconassos. Per cert, tot i que Jesús Vàzquez i Boris no es passen massa, semblen bona gent i no em cauen malament, els seus programes són carregosos amb tants crits i tanta pluma.

LA BÈSTIA ROJA

- Imanol Arias, comunista de pro, cobra una pasta per anunciar productes financers capitalistes, a Credit Services. L'Alcántara li ha menjat el cervell?

- Rússia massacrant georgians; Corea torturant els coreans i enganyant Occident, ja que després de l'ajuda per a què tanqués els reactors els ha tornat a obrir. Ara diu que els torna a tancar.Els xinos massacrant Tibet, enverinant nens amb la llet i mantenint el país com un camp d'esclaus. És el comunisme. El comunisme no morirà! diuen alguns. Per desgràcia, sí, la bèstia no és morta del tot. Diuen -no ho sé- que això de les llets és promogut pel govern criminal aquell. No ho descarto: aquesta"llet" porta un component que provoca esterilitat, que és el que interessa als mandataris del PC Xinès. Potser s'els hi ha anat la mà i es moren directament.

- El número dos de l'Ajuntament de Pekín ha estat condemnat a mort. Per fotre ma a la caixa a les olimpiades! Tot plegat pel que val una torreta aquí, 1.000.000 de dòlars.

- El gran compositor de "los perjúmenes" i cantant nicaraguenc, Mejía Godoy, ex sandinista, ara acusa Daniel Ortega de portar el país a la guerra i de la seva falta de respecte als drets humans. Molts progres d'aquí perdien el cul per la revolució sandinista -comunista, és clar-, dècades enrera. Van acabar quasi tots acusats de corrupció.

- Notícia confidencial. Aquest programes per a border-line, de teletienda, estan promoguts per les mafies ruses, composades com ja sabeu per exfuncionaris comunistes. Compren una franja horària sencera i es dediquen a estafar tontets.

- Minitest per a saber si ets un mamón. Atenció pregunta: A Salvador Allende el van assasinar? Si contestes que sí tens moltes possibilitats de ser un mamón. Allende es va suicidar, suposo que per no haver de respondre de les seves malifetes. Si a més a més no sabies que Allende defensava el marxisme et recomano que segueixis llegint aquest blog. Ho dic per tu.


- Jo hi estava en contra però s'han fet tan pesats que ara tinc unes ganes terribles que es continui això de la memòria històrica. A veure si per fi els mamons coneixen que Carrillo és un criminal. I que el PSOE manava quan ell va manar els milers d'assassinats de Madrid i quan mataren a Andreu Nin els esquerrosos mateixos. I milers de monges, seminaristes, capellans, bisbes i escolans; i homes i dones de misa i de bé. Recordem la destrucció del patrimoni. Recordem les tortures.Que es visitin les cheques! Maleïda ignorància del ramat.


I algúns diuen que em passo! Crec que hauria d'insultar més. Vinga Noctas, ho faig : no sabeu el mal que feu, quantitat de mamons dels collons! (Suaument però, ja que mamon és una categoria d'insult menor i de la que es pot sortir fàcilment, si un vol. Llegint això p.e.)

I no estic parlant de tribus antagòniques ni de tírries meves, estic parlant de VALORS.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Resistir és vèncer. El teu bloc refresca. Continua. :)

Lycaon ha dit...

Wow! Deu ser el post més llarg de tot el blog. Enhorabona! M'ha agradat molt llegir-lo. Només un apunt sobre els comunistes: t'has oblidat de Bielorrússia, una altra estafa de democràcia post-comunista qualificada per observadors internacionals com a l'única dictadura que encara queda a Europa.

Anònim ha dit...

A un poble de l'Empordà l'alcaldessa ha fet ruixar els marges per on s'estassen les putes amb "Zotal", un desinfectant per bestiar que fot una pudor...
Una propietària rural d'un poblet del Gironès també tenia el problema de les putes. Ho va arreglar fent llaurar els camps i femant-los!

Pafiam ha dit...

És un aire fresc, gràcies anònim, però a vegades molt fred arriba a cremar :)
No coneixia bé lo de Bielorúsia ni lo del Zotal i els fems, que és una mostra del geni català.
Gràcies a tots.

Noctas ha dit...

Ets boníssim Pafiam. No dones tregua, ets tot potència i velocitat..saludus

joliu ha dit...

Redéu, quin llistat.
He perdut tota l'hora d'esmorzar però he disfrutat.

Anònim ha dit...

Vaig anar a la teva plana, Joliu, i em vaig quedar amb les ganes de saber si era veritat o es un conte. Tanmateix és molt bo. (Ho recomano. Va de sexe -light-, guarrillos)