dilluns, 15 de setembre del 2008

Éxit de la campanya antiturística! ;)

Si fos com la xusma -en general- política professional m'apuntaria aquest petit però significatiu descens en la invasió turística anual. Fora acudits dirè que la campanya DON'T COME TO CATALONIA ha estat un rotund fracàs: els turistes han continuat afluint per milions, han deixat milions de tonelades de merda i milions d'euros, sí, però que bona part han anat a treballadors no nacionals -a qui el país els importa un xurro- i altra part cap a Madrid, des d'on els distribueixen a la seva manera i reparteixen per a mantenir els ganduls de les Espanyes.

A part recolzaments, lights o no, -certament veig que no estic sol- crec que pocs han entès els meus propòsits amb la campanya i les seves conseqüencies.
L'any que ve ja ho veurem.

Repeteixo la pregunta, als sobiranistes: si aquest boicot o altres de caire econòmic no els trobeu adients ni una bona idea , espero amb candeletes que algú em digui idees millors, com a mínim per a tocar els pebrots a tota la púrria que ens roba. Sisplau, les negociacions de la camàndula lde polítics-xuclons que tenim les considero menys reals que considerar un pop animal de companyia. I el recolzament internacional, ja veieu.

Lyca, tenies raó, ja veus com la indignació va venint sola, amb l'ajuda dels tontos i lladres, és clar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No està mal, no et pots queixar, un 15 per cent menys de turistes a Barna.