dilluns, 17 de novembre del 2008

UNA FIXACIÓ ANAL COM EXEMPLE PARADIGMÀTIC

Destaco aquesta perla perquè és paradigma del què tracta aquest blog. Evidencia més que cap altra la diferència que entenc jo entre plausible i rebutjable; entre una persona decent i no, en definitiva entre el pensament progressista (?) i el tradicional.

Una mestre d'una escola de Rojals (Rojales en diu 20 minutos) ha programat una "obra" teatral en la que el forat del cul -amb adjacents- sembla l'eix central; amb el llenguatge més brut possible, llenguatge que no l'he sentit en boca de la més malparlada de les putes. Una "mestra" ha estat sancionada i l'obra suspesa.

Que la substituta del Bassas, Neus Bonet, és un saldo tota la bona gent ho sabia. Però l'altra dia em va fer canviar d'opinió per un moment al dir que aquesta notícia superava tota capacitat de sorpresa i que era increïble. Ho deia amb una contundència i seguretat aplastant. Com jo! -vaig pensar-. Ooh, una gerra d'aigua freda. El que volia dir la molt bagassa és que era aberrant que suspenguessin a mestra amb tan altes inquietuds; que era absurd discutir una cosa així avui dia. Els tertulians li van donar la raó. El seu únic raonament fou : "Aquesta gent no saben quin vocabulari fa servir avui la canalla".

Aquest exemple extrem i diàfan delimita perfectament dues visions del món i podria centrar un debat -si en aquest país n'hi hagués, com a França-: És aconsellable, és normal, és bo, és indiferent, és nefast, que a nens i nenes de 14 anys s'els faci treballar a escola una "obra" que diu tota l'estona coses com "cortaré huevos y te coseré el ojete del culo mariconazo...lengua al culo...por el culo a tu padre...pito con mierda"? O en sentit contrari, és normal acceptar-ho com si res? Ho és rebelar-s'hi? Portaria de bon grat la Bonet un fill seu a l'obra? Em fa vergonya fins i tot reproduir les expressions.Els de la ràdio, malgrat tot i treient la última decència que els deu quedar,no van gosar pronunciar-ne cap.

Ah, com no podia ser d'altra manera la obra és d'un català, S. Berbel. Aquests són els fruits saborosos de la modernitat catalana, que ens envolta i penetra com un aire pútrid. A on hem arribat, pobre Catalunya.

El fet pot ser anecdòtic, però extremadament simptomàtic. I encara més, estem parlant nogensmenys del model moral que ha de prevaldre, de les normes morals amb les que ens hem de relacionar i creixer les persones i les societats; de com a alguns no ens passa pel cap que als 14 anys s'hagi de tractar a escola el sexe extrem, amb vocabulari de borratxo, i com d'altres no entenen que no ho entenguem. Algú està profundament errat. El que jo estic és completament desorientat.

La unànimitat i indignació en condemnar la sanció a la professora per part de sectors cults, i gent destacada -com la de la tertúlia de la Bonet- em fa sospitar definitivament que visc en la paranoia i que tot son manies meves, eh Lycaon? En aquesta ocasió vull demanar encaridament al lector de bona voluntat que passi pel blog que -encara que anonimament- em deixi un breu comentari al respecte -no ho he demanat mai ni ho faré més- i m'ajudi escatir per sempre si aquesta realitat ja no hi ha qui la canvïi, i que amb el fet de la mestra no n'hi ha per tant. Si amb els comentaris s'en deduís paranoia meva òbviament aquest blog ja no tindria raó de ser, i demanaria tractament.

Sexe. Anècdota de dissabte .

Deixem un moment la paranoia i riem: Vaig tornar a passar per davant de la disco Chumino Negro -veure post- i us ho creieu o no vaig estar a punt de veure un chumino negro! Hi havien a fora uns 20 xavals per tres ties, i aquestes anaven amb un fred que pelava amb minis i tops. Em vaig creuar amb una negra monumental d'uns 18 anys amb una faldilla dos pams sobre genoll, i al mirar-la, se la va aixecar una mica i se'l va rascar, però no vaig poder veure si el portava a l'aire, el chumi. Cert! Nota- Chumino al Google: Lycaon a la segona plana i per Chumino negro continua a primera.

8 comentaris:

Lycaon ha dit...

La Neus Bonet aquesta deu ser una perla, perquè tothom en parla molt bé :-). Si ja no escoltava en Bassas, que era un professional, encara menys escoltaré aquesta "enxufada" socialista, que, pel que he sentit, a més és molt avorrida. Pel que sembla, tampoc té idea de res. Fa gràcia com molts "moderadors" de debats s'atreveixen amb coses sobre les que no en tenen ni idea. La llibertat d'expressió, com tot en aquesta vida, té límits. Pocs, però en té. I, entre aquests, sempre hi ha la protecció dels infants, que tenen dret a formar-se una idea natural de la sexualitat. Les obsessions, manies i perversions dels adults, diguem-ne art, intel·lectualitat o el que vulguis, les deixem pels adults, d'acord?

Ja he vist el gran èxit que té el "Chumino Negro" al teu blog xDDD. Un dia hi hauries d'entrar, només per fer el xafarder, i explicar-nos-ho. Fins i tot a mi m'ha despertat la curiositat un local amb un nom tan penós.

Noctas ha dit...

Amic Pafiam., sempre m'ho passo d'allò més bé llegint els teus escrits i avui no ha sigut diferent. Certament la Neus Bonet és el paradigma de la mediocritat sociata que inunda els nostres prats. Certament no estàs paranoic ni malalt ni res de tot això. Només ets un home que no entén segons quines complexitats (això t'ho diria un progre). Els cervellets més sencills pensem que és un error garrafal educar a les criatures fent del sexe quelcom explícit i massa explícit. Falta el secret, el tabú, el misteri que tant ens agradava a nosaltres quan erem petits. El fet de que un minyó de tretce anys trobi natural donar pel cul a una dona no pot ser positiu. La Neus Bonet deu pensar que sí però aii si un dia arriba la seva filla a casa i li diu - Mama., el josepet m'ha donat pel cul!!!!..saludus

Anònim ha dit...

"Biología del comportamiento humano·" de Irenaüs Eibl Eibesfeldt.

Els progres es pensen que lo d'ells és lo natural i s'equivoquen.

La seva manera de pensar xoca contra les bases del comportament biològic humà.

Una d'elles és no fer del sexe una cosa explícita socialment.

L'home no és un full en blanc. I si hi ha tradició i repressió en aquest pla és per questions biològiques i evolutives molt concretes.

En definitiva totes les parides de tv3 i la moral progre s'estavella contra la moral natural per més que ells s'entestin.

Tot allò que hi va en contra acaba provocant patiment inútil en la gent.

De la mateixa manera que durant tot un segle s'ha reprimit també la opinió dels catalans(aquests sí reals) sobre la immigració massiva.

Que en la pura realitat ha perjudicat i molt als catalans de tota la vida. Però ningú no s'ha atrevit a fer-ne mai estadístiques ni a fer preguntes.

Per exemple creant un relativisme cultural per a poder integrar els immigrants desintegrant el sistema de valors local.
Això és el que ha passat a Catalunya i als catalans.

Anònim ha dit...

No, Pafiam, no és paranoia: qualsevol cosa s'hipersexualitza. I nosaltres quan ens adonem ja ens l'han fotut. Un exemple diumenge passat al vespre teníem la TV engegada i de cop ens apareix una escena amb un tiu que se l'estava pelant... Ràpidament vaig haver de canviar de canal.
- Què passa? - diu la meva dona.
- Que no veus que aquest paio està fent porcades?- vaig respondre.
M'inquieta comprovar que últimament tenim la TV més temps engegada.

Deyza ha dit...

A l'anònim dir-li que històricament molta altra gent ha parlat de moral natural, i la majoria han imposat les seves postures. Ah i el tema no és reprimit de manera natural, quin etnocentrisme per favor! La repressió sexual la debem a les etapes mitjanes del cristianisme, cap a la alta edat mitjana. Existeixen moltes cultures en que el sexe és una cosa molt natural però és clar suposo que és més fàcil no pensar-hi.

Pafiam estic en contra que una docent ensenyi insults i llenguatge ofensiu a la canalla. Ara bé, estic a favor de l'educació sexual als instituts ja que això permet al jovent adquirir seguretat sexual (en qüestió d'anticonceptius entre d'altres).

Per a desgràcia meva em vaig veure obligat a anar al "michu" per l'aniversari d'un amic. Es clar, aquest no és el "meu rotllo" en absolut així que em vaig dedicar a fer un anàlisi sociològic dels individus que obserbava.
Semblaven rituals d'aparellament en que les noies conquerien amb lleugeresa de roba i simplicitat mental i els nois amb la marca de roba i simplicitat mental.

Penso que estàs/esteu una mica allunyats de la realitat actual. Mirant enquestes sobre edat en la que es perd la virginitat potser us en farieu una idea aproximada.

No penso que la repressió sexual i la desinformació sigui la solució, potser el terme mig estaria en fer les classes de sexualitat cap als 15-16...

Salut

PS: em fa l'efecte que em mataràs per la darrera frase

Anònim ha dit...

Es exacte, Lycaon i Noctas, les guarrades pels adults, i a casa, o pagant entrada. El sexe si no és misteri és còpula animal irracional.
Hem de seguir la Irenaus aquesta, gràcies per la cita, anònim. Fas bé en lligar en lligar la immigració i les parides sexuals. Perquè no s'enfadi Noctas vull afegir "immigració massiva".M'agradaria que fos cert això tan ben trobat que la moral no natural acaba estavallant-se. Aquí ja triga. A la resta del món, és cert, sí.
Home tranquil, a casa també m'emporto cada susto, és un ai continuo, si no un cul una teta magrejada, amb la canalla davant.Us enrecordeu de la felació al anunci d'Axe. Si fins els anuncis! Tot i això em sembla que ens afecta més als grans,mireu en Deyza.

Deyzaaa, ja hi tornem amb els tabús progres?Repressió sexual del cristianisme: I els moros què? pobles en que el sexe és una cosa molt "natural". Quins pobles són? els yanomamis i els cafres de l'Africa! i molt relativament. La teva visió és important ja que ens mostres que existeix un relativisme important al teu voltant, i en àmbits extensos. Cal lluitar-hi per poca dignitat que ens quedés. Doncs jo creia que l'educació sexual es feia abans dels 15 a les escoles on es fa. A mi cap mestre progre m'ensenya a la filla com li han de clavar.I no serveix de rees: a Anglaterra fa anys i panys que es fa i cada dia hi han més embarassos i avortaments. Sí, una característica del Michu és la carn que ensenyen les xavales. Per voyeurs de Lolites.

Suposo que els que no han escrit no ho han fet perquè es donen per satisfets amb les vostres "condemnes".Segeueixo però sense entendre i sense que ningú ens expliqui la postures d'aquells degenerats de la ràdio.

Deyza ha dit...

La repressió sexual de l'islamisme és molt evident, però, com la del cristianisme, no hi va ser-hi sempre sinó que va ésser adoptada.

Que de vegades no se'n faci cas no és un motiu per a que desaparegui ja que és molt útil (l'educació sexual), una vegada informat, un tria que fa amb el seu cos. Espanya és el major consumidor de cocaïna d'Europa, suprimim les xerrades antidroga de les escoles?
Tot i que no és el mateix ja que la cocaïna sempre és perjudicial i el sexe tan sols ho és sense protecció (i per tant informació).

Anònim ha dit...

El meu suport i la meva indignació. Suposo que els tertulians van seguir el joc a la jefa Bonet per no ser acomiadats.